Severina

 MATEA SMOLČIĆ SENČAR
Nešto drugačije

Statement komad: Severina nosi Mugler traperice neobičnog kroja - nije ih lako iskombinirati, ali njoj je to uspjelo

Osim naše pjevačice, cut-out traperice ovog luksuznog brenda rado nose i mnoge druge dame iz svijeta slavnih poput Ciare, Rite Ore i Paris Hilton.

Osim naše pjevačice, cut-out traperice ovog luksuznog brenda rado nose i mnoge druge dame iz svijeta slavnih poput Ciare, Rite Ore i Paris Hilton.

Ove sezone svjedočimo dominaciji širokih traperica, prvenstveno onih barrel kroja - ali mnogi od nas nisu se spremni tek tako odreći užih modela. Mnoge trendseterice i "it" djevojke u svoje lookove i dalje uključuju ovaj skinny komad koji, bez obzira na to o kojoj se kombinaciji radilo, jednako dobro pristaje na crop topove, basic T-shirtove, ali i oversized košulje koje su ove jeseni ponovno u modi. Iako uske traperice uglavnom asociramo s kombinacijama koje možda nisu klasično u trendu, zapravo je riječ o komadu koji itekako ima potencijala biti kul izbor. Upravo je takve na nedavnom koncertu u Sloveniji imala Severina. S obzirom na to da je poznata po svom upečatljivom modnom izričaju, naša pjevačica nije razočarala ni izborom traperica koje su sve samo ne - dosadne.

Riječ je o Cut-out Detail Mugler modelu, statement hlačama koje se ističu svojim neobičnim i odvažnim dizajnom. Glavna značajka ovih traperica zapravo su strateški postavljeni izrezi na bokovima i nogavicama koji otkrivaju dijelove kože te su oblikovani da dodatno naglase linije tijela.

image

Cut-out Detail Mugler traperice (850 eura)

MUGLER

S obzirom na to da traperice ovog brenda pripadaju kategoriji luksuznih modnih proizvoda, to se itekako odražava i u njihovoj cijeni. Hlače koje je odabrala naša pjevačica tako se prodaju po cijeni od 850 eura, a njezin visoki struk i pripijeni kroj savršeno naglašavaju siluetu. Osim Severine, cut-out traperice ovog luksuznog brenda rado nose i mnoge druge zvijezde iz svijeta slavnih poput Ciare, Rite Ore i Paris Hilton.

Odvažni look Severina je dodatno upotpunila Diesel metalnim remenom u stilu lanca, srebrnim sandalama na petu te Magda Butrym sivim topom. Baš poput efektnih Mugler traperica koje vrlo rado nose fashionistice iz cijelog svijeta, i spomenuti top sa čvorom je vrlo traženi komad ove sezone. Dosad su ga tako nosile mnoge poznate dame - od Jelene Rozge, Jennifer Lopez pa sve do Hailey Bieber.

Linker
23. rujan 2024 10:35