Ivona Glavaš

 JAKOV MAROVIć
OTVARANJE SEZONE

Predstavljena nova kolekcija kupaćih kostima domaćeg brenda kojeg vole i naše poznate dame

Da je izbor outfita za plažu jedan od najtežih modnih zadataka složit će se mnoge žene pa ne čudi da su brojne Splićanke prošlog petka pohrlile na predstavljanje ljetne kolekcije Lunaria Summer 2024. Uz pjenušac i ukusne delicije, nove linije luksuznih kupaćih kostima i modnih dodataka omiljenog splitskog brenda među prvima su razgledale Zorica Kondža, Andrea Šušnjara, Antonia Dora Pleško, Monika Sablić, Lucija Zaninović, Izabela Martinović, Neda Makjanić Kunić, Sandra Ledenko, Ivona Glavaš, Vesna Budimir.

image

Antonija Dora Pleško

JAKOV MAROVIć

"Na prvi sam se pogled zaljubila u jedan jednodijelni badić sa šarenim dezenom. Kako u svom ormaru imam samo jednobojne badiće, sad ga jedva čekam prošetati po plaži", otkrila je pjevačka diva Zorica Kondža, koja je svog favorita za plažu pronašla u liniji Miss Bikini.

image

Snježana Mamić i Zorica Kondža

JAKOV MAROVIć

Riječ je o ekskluzivnom talijanskom dizajnu iza kojeg stoje sestre iz Rima, Alesandra i Francesca Piacentini, a koji se prošlogodišnjom revijom na Milanskom tjednu mode u Palazzo Isimbardi na velika vrata vratio na pistu. Talijanski mediji tada su posebno pohvalili ideju dviju dizajnerica koje je nadahnula želja svake žene da i na plaži bude jedinstvena zbog čega su njihove kreacije prepoznatljive po profinjenim ukrasima i suvremenom tehnikom izrade.

image

kupaći kostimi Lunaria

JAKOV MAROVIC
image

kupaći kostimi Lunaria

JAKOV MAROVIC

U Lunarijinim prodavaonicama u Splitu, Solinu i Makarskoj, od sada se mogu pronaći i najnoviji modeli kalifornijskog dizajna Banana Moon, ali i brendovi David, Iconique te Vacanze Italiane koji su također poznati po visokoj estetici, senzualnosti i kvaliteti.

Dakako, svi badići, kao i modni dodaci, dostupni su u raznim veličinama budući da je Lunaria poznata po iznimno bogatoj ponudi od čak desetak brendova u kojoj se mogu pronaći žene svih generacija.

image

Ivona Glavaš

JAKOV MAROVIć
image

Izabela Martinović

JAKOV MAROVIć

"Jako smo ponosni što su naše odane klijentice žene različitih godina. Svi znamo da izbor kupaćeg kostima nije nimalo lak posao, a naši su modeli prilagođeni svakome. I uz to je apsekt visokog omjera kvalitete i cijene naš glavni adut", kaže vlasnica Lunarije Snježana Mamić. Širok raspon modela, od strukturiranih, oblikovanih i mekanih jednodijelnih kostima do ženstvenih bikinija koji su izrađeni od najsofisticiranijih tkanina za plažu upravo je razlog zbog kojeg je Lunaria u proteklih pet godina od rebrandinga nekad popularnog brenda Tre Orsi osnovanog 2004. stekla brojne poklonice iz cijele Hrvatske.

image

Lucija Zaninović i Ivona Mamić

JAKOV MAROVIć

Njihova glamurozna ljetna priča zaokružena je modnim linijima za plažu koje su idealan izbor za vruće dane i večeri. Profinjena izrada prozračnih haljina, košulja, tunika i hlača naglašava ideju luksuza koja daje vlastitu dragocjenu estetiku te nema sumnje da će svaka žena uz ove komade u vrućim ljetnim danima koji su pred nama biti - kraljica plaže!

Linker
21. lipanj 2024 15:46