PRESS
"tihi luksuz"

New Balance i Loro Piana imaju suradnju, biste li izdvojili ovaj iznos za tenisice?

Stigla je ekskluzivna suradnja dvaju brendove koja spaja sportske tenisice s talijanskom elegancijom.

Stigla je ekskluzivna suradnja dvaju brendove koja spaja sportske tenisice s talijanskom elegancijom.

Ljubitelji tenisica oduševljeni su novom suradnjom popularnog američkog brenda New Balance i luksuzne kuće Loro Piana jer se radi o odličnom spoju sportske funkcionalnosti i vrhunske talijanske izrade. Svojom suradnjom dva brenda žele redefinirati pojam premium sportske obuće.

Spoj dvaju svjetova: Sportska udobnost i luksuzni dizajn

New Balance, brend poznat po svojim udobnim i kvalitetnim tenisicama, udružio je snage s kućom Loro Piano i predstavio posebnu verziju popularnog modela New Balance 990v6, koja je u prodaji u ograničenoj seriji od 5. rujna. Umjesto uobičajene mrežaste tkanine i kože, gornji dio tenisica izrađen je od kože nubuka i Pecora Nera vune. Radi se o materijalu koji dolazi s posebno odabranih farmi na Novom Zelandu, a poznata je po svojoj mekoći i izdržljivosti.

image
PRESS

Novi model koji dolazi u samo 1000 primjeraka oblikom je ostao vjeran New Balance stilu, a dolazi u sivim tonovima s kontrastom u bordo boji.

"Luksuzna" cijena

Za ovaj ekskluzivni model, nastao u suradnji brenda New Balance i pionira "tihog luksuza", treba izdvojiti 1380 eura, čime su se pozicionirale među najskuplje tenisice na tržištu. Vrlo je jasno da ova suradnja cilja na kupce koji su obožavatelji oba brenda i spremni su izdvojiti više za luksuzni model tenisica, ali i da Loro Piana želi svoju modnu filozofiju približiti mlađoj publici koja obožava New Balance.

image
PRESS

Nova suradnja high street i high end brenda predstavlja nastavak suradnji kakve smo u posljednjih godina često mogli viđati te spaja najbolje od oba svijeta - udobnost i performanse.

Linker
11. rujan 2024 16:33