NATIONAL VISION/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Širi posao

Millie Bobby Brown lansirala svoju prvu kolekciju naočala, pripadnici generacije Z već ih obožavaju!

Kolekcija sadrži 12 pomno dizajniranih modernih okvira koji su nastali od reciklirane plastike.

Kolekcija sadrži 12 pomno dizajniranih modernih okvira koji su nastali od reciklirane plastike.

Britanska glumica Millie Bobby Brown i zvijezda hit-serije "Stranger Things" nastavlja širiti ponudu svog brenda florence by mills, a posljednji novitet je kolekcija dioptrijskih okvira nastala u suradnji s optičkim maloprodajnim lancem Specsavers, koji uglavnom posluje u Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji, Novom Zelandu, Kanadi i nordijskim zemljama. Kolekcija naočala odražava njezin jedinstveni stil i donosi svjež i moderan pristup dizajnu naočala za mlađu generaciju.

U njoj se nalazi 12 novih pažljivo dizajniranih okvira pastelnih nijansi, a dozu glamura daju im i elegantni metalni okviri koji su lagani i udobni, dok leće nude vrhunsku zaštitu od UV zraka i plavog svjetla, što je posebno važno za mlađu populaciju, a to iz prve ruke zna i Millie.

image

Cijene se kreću od 120 do 180 eura

FLORENCE BY MILLS

"Počela sam nositi naočale s 10 godina i nikada nisam mogla pronaći okvir koji mi se zaista sviđao ili u kojem sam se osjećala samopouzdano. Ova kolekcija je za nekoga poput mene, kome treba stilski, dobro prilagođen okvir u kojem se može osjećati dobro i danju i noću", istaknula je glumica koja posebnu pažnju pridaje održivosti. U skladu s ekološkom etikom glumičina brenda okviri su izrađeni od reciklirane plastike.

image

Nova kolekcija odražava njezin jedinstveni stil

FLORENCE BY MILLS

Florence by Mills naočale ekskluzivno su dostupne u trgovinama America‘s Best i na njihovoj web stranici. Cijene se kreću od oko 85 eura pa sve do 170 eura čineći tako kvalitetne i moderne naočale pristupačnima mladim potrošačima.

image
FBM SUNGLASSES/PLANET/PROFIMEDIA

Prve reakcije na kolekciju izuzetno su pozitivne, modni kritičari hvale jedinstveni dizajn i kvalitetu izrade, dok mlađa publika cijeni pristupačnost i stil.

image

Paleta boja u kojima dolaze uključuje sanjive nijanse ljubičaste, mliječne i prozirne tonove

FLORENCE BY MILLS
image

Želi da svaki model naočala omogući ljudima da se izraze

FLORENCE BY MILLS
Linker
06. rujan 2024 13:53