Hailey Bieber zvijezda je nove kampanje Saint Laurent by Anthony Vaccarello

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Zaposlena trudnica

Hailey Bieber ni u trudnoći ne miruje: Osvanula u novoj kampanji luksuzne modne kuće

Proljetna kolekcija Saint Laurenta dizajenera Anthonyja Vaccarella nadahnuta je avijatičarkama iz prve polovice 20. stoljeća. Funkcionalnoj odjeći dao profinjen luksuzni touch, uz kultni model YSL torbice, remenje i rukavice.

Proljetna kolekcija Saint Laurenta dizajenera Anthonyja Vaccarella nadahnuta je avijatičarkama iz prve polovice 20. stoljeća. Funkcionalnoj odjeći dao profinjen luksuzni touch, uz kultni model YSL torbice, remenje i rukavice.

Iako je nedavno otkrila da je u drugom stanju Hailey Bieber i dalje radi punom parom. Slavna manekenka i supruga Justina Biebera glavna je zvijezda nove, ljetne kampanje Saint Laurenta. Fotografska zvijezda u usponu, Gray Sorrenti, snimio ju je u novoj kolekciji pariške modne kuće dok je bila četiri mjeseca trudna. Snimanjem je nadahnuto "ravnao" belgijsko-talijanski modni dizajner Anthony Vaccarello, kreativni direktor Yves Saint Laurenta koji je inspiraciju za ovogodišnju ljetnu kolekciju pronašao je u odjeći prvih avijatičarki poput Amelije Earhart. Utirale su put drugim pilotkinjama u prvoj polovici 20. stoljeća, kada su pilotkinje bile rijetkost. Nosile su praktičnu odjeću primjerenu svrsi kojoj je Anthony Vaccarello majstorski naglasio ženstvenost.

Svojoj luksuznoj kolekciji avijatičarskih kombinezona dao je profinjen, ženstveni touch kako krojem koji laska figuri tako i kožnatim remenima stegnutim u struku. Dominiraju zemljani tonovi, elegantna nijansa kaki boje i tamnozelena. Dio kolekcije su i cargo košulje predimenzionirana kroja te "majice bez rukava, safari jakne i plisirane hlače u bogatim bordo, smeđim i krem nijansama, uz prozirne topove koji suptilno ocrtavaju figuru", piše portal Designscene. Poseban naglasak kolekciji daju torbice od teleće kože (model Le 5 à 7) u smeđoj, crnoj i bijeloj varijanti dok su kožnate rukavice dizajnirane za držanje volana, ali i kao nedjeljiv modni dodatak YSL verziji cargo stila.

"Snimila sam ovo 4 mjeseca trudna s malim ‘zrncem‘ u trbuhu", pohvalila se Hailey Bieber na svom Instagram profilu. Nije otkrila kad joj je termin, no sudeći po fotografijama snimljenim sa suprugom Justinom za vrijeme obnove zavjeta na Havajima, vjeruje se da je već ušla u drugo tromjesečje. Prekrasna trudnica nedavno je bila zaštitno lice kampanje za modno osvježenu liniju kultnih sunčanih naočala Wayfarer lansiranih 50-ih godina prošlog stoljeća. Nosili su ih James Dean i John F. Kennedy, vjerni su im Bob Dylan te Taylor Swift. Iza nedavne kampanje stoje Ray Ban i Anthony Vaccarello za Saint Laurent koji je redizajnirao modni klasik.

Hailey Bieber nametnula se, pak, kao idealan model koji je predstavio Ultra Black Wayfarer, osvježenu liniju Ray Banovog klasika nakon što joj je pariška modna kuća dizajnirala vjenčanicu prilikom obnove bračnih zavjeta sa suprugom. Riječ je o ograničenoj liniji sunčanih naočala (izrađeno je 1750 primjeraka) s logom Saint Laurenta i Ray-Bana, a stoje 395 eura, navodi V Magazine. Vizual kampanje također potpisuje Gray Sorrenti.

Linker
26. lipanj 2024 00:57