Lepršava igra slojeva

Prepustite se ljetnim radostima - u trendu su haljine ukrašene slapovima volana!

Također, nose se surferski komadi jarkih boja i kozmetika koja ističe preplanulu put, a preporuke potražite u novom broju Glorije IN!

Život je prekratak da bismo nosili dosadnu odjeću. Koliko su vizualni stimulansi važni za naše raspoloženje pokazuju i znanstvena istraživanja koja su dokazala da - okružimo li se estetski zanimljivim, živopisnim stvarima - stimuliramo mozak, poboljšavamo kognitivne funkcije, reduciramo stres i popravljamo raspoloženje. U to ime, u glavnoj modnoj temi donosimo vam najljepše kreacije ukrašene slapovima razigranih volana, koje su pravi praznik za oči, dok dečkima preporučujemo razigrani surferski modni stil, koji pršti egzotičnim printevima i nespojivim kombinacijama boja.

Ako ipak niste spremni za previše stilskog eksperimentiranja i preferirate modne klasike, donosimo izbor 13 najljepših košulja-haljina.

Vodimo vas i na more - u temi u kojoj možete doznati na kojim se hrvatskim plažama može opušteno uživati u društvu kućnih ljubimaca. A ako se vašem bliži rođendan, imamo ideju kako da ga iznenadite - raskošnom rođendanskom tortu za kućne ljubimce koje su najnoviji hit u svijetu, ali i u Hrvatskoj gdje ih radi kreativna Ljiljana Štajduhar.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
16. travanj 2024 08:16