ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Vage će imati napornog udvarača, Ovnovi će doživjeti divno iskustvo

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 25. travnja do 1. svibnja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Šarmantni i koketni, lako ćete uspostavljati kontakte koji će se spontano razviti u prijateljstvo, a možda i u ljubav. Osjećaje ćete pokazivati s dozom opreza, što će vašim postupcima dati posebnu čar. POSAO Stabilizirat ćete poslovanje, učiti i tražiti nove načine za zaradu. Sredinom tjedna bit će vam ponuđen novi posao ili ćete se izboriti za bolje uvjete na postojećem radnom mjestu. KUŠNJA TJEDNA Većinom ćete biti uvjerljivi i verbalno jaki, no u utorak ćete teško nalaziti prave riječi. Osjećaji će vam remetiti koncentraciju. PRILIKA TJEDNA Zanimljivim detaljima osvježite svoj decentni modni izričaj.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom bit će neujednačen. Samci bi mogli pronaći nekoga tko ih razumije i može pratiti u svemu. Ljubav će se razviti iz prijateljstva ili dugogodišnje suradnje. POSAO Promjene u prihodima i osjećaj neizvjesnosti navodit će vas na misli o promjeni posla. Malo ćete se primiriti kad uvidite da ima pojedinaca na koje se možete osloniti u svakoj prilici. PRILIKA TJEDNA Potrudite se oko svog izgleda; pogledi odobravanja podići će vam samopouzdanje.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Potiskivat ćete sumnje i sakrivati emocionalnu nesigurnost. Pokušat ćete zanemariti očigledne promjene u odnosu s partnerom, premda će vam razum govoriti da nisu baš bezazlene. POSAO Koncentracija vam neće biti dobra pa bi vam se mogle potkrasti pogreške. Izbjegavajte nadmudrivanje s nadređenima ili s pojedincima koji vas doživljavaju kao konkurenciju. PRILIKA TJEDNA Stari prijatelji izlazit će vam u susret i hrabriti vas u teškim trenucima.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjećaji su vam snažni i dramatični, a samokontrola prilično oslabljena. Mučit će vas neka pitanja, no nitko vam ne može dati dobar savjet jer jedino vi znate pravi odgovor. POSAO Važne informacije pomažu vam u poslovanju. Saznat ćete stvari koje će vam pomoći u odlukama ili će pojedinac na čiju pomoć niste računali učiniti nešto što će vam olakšati situaciju. PRILIKA TJEDNA Budete li slijedili partnerove želje, u subotu biste mogli postići ljubavni sklad.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Između vas i partnera bit će više nepovjerenja i povišenih tonova nego nježnih emocija i razumijevanja. Njegova ljubomorna propitkivanja većinom će biti povod za svađu. POSAO Često ćete postupati po svome i biti drski u komunikaciji s kolegama. Mogli biste ustrajati na nevažnim detaljima ili se iscrpiti aktivnostima koje nisu od neke veće važnosti. PRILIKA TJEDNA Morat ćete se više truditi, no zato ćete više cijeniti ono što ste sami napravili.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Nesporazumi koji će obilježiti sredinu tjedna mogu vas spustiti na zemlju i natjerati da shvatite kako vaš voljeni nije baš idealan. Ako ste sami, teško ćete se nositi s jednim napornim udvaračem. POSAO Imat ćete problema s kratkoročnim pamćenjem i teže se usredotočiti na zahtjevnije zadatke. Moguće su nesuglasice s pojedincima koji smatraju da sve rade bolje od drugih. PRILIKA TJEDNA Iskrenom isprikom možete ublažiti ishitrene poteze i pogrešne riječi.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Imate potrebu analizirati odnos s partnerom i razgovarati o svojim i njegovim osjećajima, što će biti poželjno ako u tome zadržite pravu mjeru. Ne stvarajte nepotrebnu napetost. POSAO Uvjereni ste da su vaše sposobnosti daleko veće od onoga što trenutačno ostvarujete. Ogorčeni svakodnevnim ograničenjima prikupljat ćete informacije o novim prilikama. PRILIKA TJEDNA Ne uzimajte zdravo za gotovo razumijevanje i potporu koje dobivate od partnera.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Neće vam nedostajati ljubavi i strasti, a sitne čarke s partnerom shvatite kao pikantan začin vašoj vezi. Ako ste samac, od petka vaš privatni život postaje sve zanimljiviji. POSAO Iznenadne poslovne promjene iziskivat će snalažljivost i brzu reakciju. Usmjerite energiju i pažnju na financije. Za ostvarenje materijalnih želja možda se trebate zadužiti. PRILIKA TJEDNA Druga polovina tjedna pogodna je za dogovaranje projekata i potpisivanje ugovora.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Povećane obiteljske obaveze poremetit će vaše sentimentalne planove. Prevelika usmjerenost na ljubavnu prošlost neće dopustiti samcima da se otvore novoj romansi. POSAO Silno se želite dokazati u radnoj sredini. Možda ćete se naći u situaciji koja prelazi vaša znanja i vještine pa ćete reagirati previše burno. Ishitrene reakcije pokazat će se promašenima. PRILIKA TJEDNA Tijekom vikenda dobro se odmorite i obnovite energiju pa onda krenite u akciju.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pokušat ćete malo usporiti ljubavna zbivanja. Shvatit ćete da uz velik zanos ide i veliki rizik. Postupni razvoj odnosa s novom simpatijom sada vam odgovara više od divlje strasti. POSAO Vaše ideje bit će prihvatljive i drugima. Uživat ćete u raspravama sa suradnicima, brzo i konstruktivno razmjenjivati ideje te lako pronalaziti rješenja i za komplicirane probleme. PRILIKA TJEDNA Budete li strpljivi i taktični, vaše neobične ideje mogu postati ostvarive.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Spremnost na nešto novo vodi vas u svijet uzbudljivih emocionalnih doživljaja. Čak i ako niste previše razgovorljivi, ako budete htjeli nekoga osvojiti, bit ćete direktni i vrlo rječiti. POSAO Zapažena profesionalna dostignuća podići će vam moral. Podrška suradnika, dobre preporuke i odobravanje šefova potvrđuju da ste pronašli ključ za napredovanje. PRILIKA TJEDNA Potrošite višak energije na sportske aktivnosti i uređenje životnog prostora.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Venera je do 29. travnja na vašoj strani. Nova ljubavna nada puni vas elanom i vedrim mislima. Sredinom tjedna doživjet ćete divno iskustvo. POSAO Strategija koju ste smislili daje dobre rezultate, zahvaljujući čemu ponovno osjećate da imate sve pod kontrolom. Napetosti i nedoumice koje su ometale vaše poslovanje bit će znatno ublažene. PRILIKA TJEDNA Želite li podariti ozbiljniju notu svojoj vezi, morat ćete se odreći čestih izlazaka s društvom.

Linker
25. travanj 2024 12:00