GLORIA PRODUKCIJA
NOVI BROJ

Posebno izdanje Glorije: Slavimo 30. rođendan, donosimo rođendanski paket

Ne propustite slavljeničko izdanje magazina Gloria uz koji dolazi i Gloria Vintage te mirišljavi dar.

Ne propustite slavljeničko izdanje magazina Gloria uz koji dolazi i Gloria Vintage te mirišljavi dar.

Nedjeljno jutro, zubato sunce, temperatura ispod nule. Griju nas topli kava i kroasan. Sve je nekako mirno i spremno za dolazak 30 veličanstvenih. Snimamo veliku kampanju za Glorijinih 30 godina koja će biti dostupna od 29. veljače na posebnom rođendanskom specijalu. Važan je to rođendan za najdugovječniji ženski časopis. Bogato je ovo društvo - sve redom vrhunski umjetnici i profesionalci u onome što rade. Autentični, svoji, beskrajno duhoviti. Svi smo jednako uzbuđeni. Kao da nam je prvo snimanje. Atmosfera je slavljenička. Toga smo se dana doslovno uselili u showroom Triku u zagrebačkom Parku kneževa. Kreativan nered je u punoj snazi. Pozitivan kaos se zahuktava. Mi domaćini poput vrhunskih žonglera balansiramo između nekoliko setova i kreativnih timova, potajno rješavamo sve izazove (da ne kažem probleme) i pritom se jako dobro zabavljamo. Možete li si zamisliti koliko je adrenalina prohujalo među svim protagonistima, koliko se smijeha, anegdota i zagrljaja toga dana izmijenilo. Zato, naši veličanstveni, u ime cijele Glorijine ekipe, želim vam reći jedno veliko HVALA što ste svojom pojavom uveličali ovako važan rođendan vaše i naše Glorije. Hvala na vašoj profesionalnosti, ljubaznosti, srdačnosti i strpljivosti.

Nekoliko tjedana poslije čeka nas sličan prizor - nedjelja ujutro, miris uranjenog proljeća, ali entuzijazam na visokoj frekvenciji jer danas snimamo naslovnicu slavljeničkog broja. U studiju na zagrebačkom Kaptolu čekamo dvije dame - Ninu Badrić i Ljupku Gojić Mikić - ikone glazbene i modne scene koje su svoj karijerni put započele ranih devedesetih, u vrijeme kada je i Gloria počela tiskati svoje prve stranice. Ponovno stvaramo nove, divne uspomene, prepričavamo stare. Hvala, Nina, hvala, Ljupka, što ste to što jeste. A najveće hvala vama, dragi čitatelji, što nas inspirirate već trideset godina da zajedno s vama stvaramo iskrene priče i donosimo ljepši pogled na stvarnost koju živimo. Ovim brojem službeno otvaramo slavljeničko razdoblje u kojem vam pripremamo brojna iznenađenja. Neka igre otpočnu.

Vedrana Čarapović Propadalo


Od 29.2. ne propustite veliki slavljenički paketu - rođendansko izdanje Glorije uz ekskluzivno izdanje Gloria Vintage te mirisan dar - osvježavajuću maramicu s kolonjskom vodom 4711 Echt Kölnisch Wasser

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
26. travanj 2024 01:01