TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX
Impresivan pogled

Zagreb je dobio najljepši vidikovac s kojeg se pruža čaroban pogled na grad!

Lokacija koja je kao stvorena za nezaboravne trenutke i uspomene!

Lokacija koja je kao stvorena za nezaboravne trenutke i uspomene!

Što kažete na to da već ovog vikenda uživate u najljepšem pogledu na grad Zagreb, a pritom se i dobro zabavite? OIV toranj Sljeme jedan je od simbola Zagreba, nalazi se u Parku prirode Medvednica te je zaštitni znak Medvednice i najviša turistička točka glavnog grada Hrvatske koju je vrijedno posjetiti i doživjeti. Udaljen je svega 50 m od gornje stanice nove, moderne Žičare Sljeme, a sada je otvoren impozantan vidikovac koji će baš sve oboriti s nogu!

Idealna lokacija za posebne događaje!

Otvoreni vidikovac na 1118 m nadmorske visine na OIV tornju Sljeme ultimativni je selfie spot koji će vam omogućiti fotografije kojima ćete se rado pohvaliti svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama. Pruža očaravajući, spektakularan i u svakom smislu jedinstven 360° pogled na prekrasnu prirodu Medvednice, šume, livade i skijališta, planinarske domove i objekte, na panoramu Zagreba s bližom i daljom okolicom, Hrvatsko zagorje, slovenske Alpe i brojne druge lokacije.

Vikendima i praznicima, za lijepog i toplog vremena, atrakcije na otvorenom vidikovcu su česte, od organizirane promocije sokolarstva, uz promotivna polijetanja i slijetanja sokolova, promocije eno i eko proizvoda lokalnih proizvođača, dostupnih po nabavnim cijenama, do učestalih spontanih inspirativnih druženja i zabava uz pjesme planinara te zaljubljenika u prirodu iz Zagreba i okolice, ali i iz svih dijelova svijeta.

image

ilustracija OIV toranja Sljeme

SLJEME360.HR

Isto tako, toranj je moguće zakupiti za organizaciju privatnih, poslovnih i protokolarnih događanja, za vjenčanja, proslave, promocije, team buildinge, sportska natjecanja, ali i za razna kulturna događanja, organizaciju festivala, koncerata, predstava, mini sajmova, izložbi i brojnih drugih sadržaja.

U narednim mjesecima i godinama, uz vidikovac kao glavnu atrakciju, planirani su brojni zanimljivi sadržaji. Od stijene za penjanje u podnožju tornja, zipline-a s vrha tornja, rotirajućeg bara, do muzeja najvećih uspjeha hrvatskog sporta, muzeja čokolade i dr.

Sve detalje potražite na sljedećem linku!

Linker
28. travanj 2024 17:26