u petom kupeu

Na prvi zagrebački PULP stižu poznate DJ zvijezde - Pearson Sound i Simo Cell

PULP je inače serija partyja kolektiva iz Splita, a po prvi puta se sele u zagrebački Peti kupe. Britanska i francuska zvijezda nastupit će uz domaćine, EL Commanda i Anaka.

Slavna britanska DJ zvijezda Pearson Sound i Simo Cell dolaze na prvo PULP izdanje u Zagrebu 17. veljače u Petom Kupeu. PULP je popularna serija partyja kolektiva iz Splita kojeg čine DJ-i EL Commando i Anako, domaćini ovog događanja.

image

Ulaznice je moguće kupiti na linku

PRESS

Simo Cell francuski je talent iz Nantesa. Poznat je po svom stilu koji je zapravo raskrižje mnogih žanrova. Kao DJ i producent, on spaja britanske zvukove s eklekticizmom i eksperimentalnim pristupom. Više od desetljeća sudjeluje u nekoliko kolektiva te nije ograničen na jednu scenu ili određeni stil.

David Kennedy, poznat i kao Pearson Sound, nerijetko povezuje korijene britanske soundsystem kulture s vrhunskom suvremenom klupskom glazbom. Široko je hvaljen kao producent, DJ i inženjer zvuka te kao jedan od trojice osnivača Hessle Audio imprinta, zbog čega je postao sinonim za široki spektar bass glazbe.

image

Pearson Sound

PRESS

Njegova produkcija i DJ setovi prepoznatljivi su po dubokim ritmovima, složenim perkusivnim aranžmanima i preciznim melodijskim detaljima. Bilo da testira ‘dubplatove‘ u klupskim setovima, plovi kroz žanrove editiranjem ili titra u dinamici legendarnih Hessle Audio B3B DJ setova, potpis Pearson Sounda stalno se razvija.

Linker
28. ožujak 2024 14:47