PROFIMEDIA
THE MORNING SHOW

Vruće scene: Svi pričaju o seksepilnim trenucima Jennifer Aniston i Jona Hamma

Jennifer Aniston pokazala je svoju vitku figuru u golišavim scenama u seriji "The Morning Show".

Jennifer Aniston pokazala je svoju vitku figuru u golišavim scenama u seriji "The Morning Show".

Nakon što je objavljena posljednja epizoda treće sezone serijala "The Morning Show", svi govore o vrućim scenama između Jona Hamma i Jennifer Aniston. Ona u seriji glumi voditeljicu vijesti Alex Levy, a on tehnološkog milijardera Paula Marksa. Nakon što Alex odradi intervju s njim, par razgovor završava strastvenim seksom na njegovom imanju na Hamptonsu. Dvoje glumaca potpuno se razgolitilo, a Jennifer izgleda jednako senzacionalno kao i u svojoj prvoj golišavoj sceni iz filma "The Break Up" 2006. godine.

image
APPLETV/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Prijatelji", nedavno je otkrila za CR Fashion Book tajnu svojeg vitkog izgleda u pedesetima. "Pijem puno vode, krećem se, pokušavam jesti zdravu, svježu hranu i pokušavam spavati koliko god je to moguće. Taj zadnji dio je izazovan za mene, ali je važan", rekla je glumica. Dodala je i da uvelike osjeća posljedice kad se ne naspava i ne odmori koliko joj potrebno. "Pokušavam biti jako pažljiva o tome što i o čemu razmišljam. Naš svijet prolazi kroz velike izazove i znam da je svima jako stalo, ali ponekad mislim da je važno isključiti negativne misli", poručila je Aniston.

Jennifer je otkrila da koristi Pvolve, funkcionalni fitnes program s kojim kombinira vježbe različitih intenziteta. "Obožavam ga, Pvolve je jedinstveni pristup koji uzbuđeno dijelim s drugima, to je bilo transformativno za mene. Sa svakog treninga odlazim puna energije i snage, ali nisam iscrpljena", istaknula je. Nakon završetka hit serije "Prijatelji", u kojoj je utjelovila mnogima omiljenu Rachel, posvetila se filmovima, ponajviše romantičnim komedijama, a serijama se vratila upravo projektom "The Morning Show" u kojem glumi i Reese Witherspoon, koja je u "Prijateljima" glumila Rachelinu sestru Jill.

Aniston i Witherspoon osim što zajedno glume u seriji su također i producentice same serije, a osvojile su važne nagrade kao što su Emmy, SAG i Critics Choice Awards. Jennifer je u komentaru nove sezone istaknula da je "sočna". "Svi nekako upadaju u nevolje, svi imaju tajne, puno je senzualnije ove godine", objasnila je. Dvojac Aniston i Witherspoon gledat ćemo i dalje jer je streaming servis "Apple TV +" obnovio "The Morning Show" za četvrtu sezonu.

Linker
27. travanj 2024 22:01