For Editorial Use Only
Mandatory Credit: Photo by Kimberley French/Sony Pictures/THA/Shutterstock (13967881b)
Paul Rudd, ”Ghostbusters: Afterlife” (2021) Credit: Kimberley French/Sony Pictures/The Hollywood Archive
”Ghostbusters: Afterlife” (2021)

 KIMBERLEY FRENCH/SONY PICTURES/THA/SHUTTERSTOCK
Peti dio

Stiže još jedan nastavak "Istjerivača duhova" s najseksi muškarcem 2021. godine u glavnoj ulozi

Kultni "Ghostbustersi" nedavno su se vratili s novim nastavkom "Ledena prijetnja" kojeg od 11. travnja možete gledati u našim kino dvoranama.

Kultni "Ghostbustersi" nedavno su se vratili s novim nastavkom "Ledena prijetnja" kojeg od 11. travnja možete gledati u našim kino dvoranama.

Popularna franšiza "Ghostbusters" (Istjerivači duhova)" ostavila je dubok utjecaj na pop kulturu. Njezini likovi, citati i prepoznatljiva glazba ostaju popularni i danas, a filmovi nastavljaju privlačiti nove generacije obožavatelja. Novi nastavak "Ledena prijetnja" spaja originalne istjerivače s novim generacijama što ga čini idealnom zabavom za cijelu obitelj.

image

Ernie Hudson, Finn Wolfhard, Mckenna Grace i Gil Kenan na gala projekciji filma u Velikoj Britaniji

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

U domaća kina film dolazi 11. travnja, a fanovi "Istjerivača duhova" imat će priliku vidjeti kako su se nova i stara postava snašle u suočavanju s potpuno novim zloduhom Garrakom koja prijeti da će zalediti cijeli svijet.

Zbog originalnog koncepta, izvrsne glumačke postave, impresivnih specijalnih efekata i univerzalne privlačnosti teme paranormalnih pojava "Istjerivači duhova" dominirali su svodjedobno svjetskim kinima. Radnja prati tim istraživača paranormalnih pojava koji se suočava s rastućim brojem nadnaravnih aktivnosti u New Yorku. Glavni likovi, koji su inače ekscentrični naučnici, odlučuju se na pokretanje posla kako bi lovili i hvatali duhove. Kroz humor, akciju i fantastične efekte film prati njihovu borbu protiv paranormalnih prijetnji dok pokušavaju spasiti grad od opasnosti.

Peti nastavak prati obitelj Spengler koja se vraća ondje gdje je sve počelo, kultni vatrogasni dom u New Yorku i to kako bi se udružili s izvornim Istjerivačima duhova koji su razvili tajni istraživački laboratorij za podizanje hvatanja duhova na novu razinu. Novi i stari istjerivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.

Jednu od glavnih uloga u filmu ima Paul Rudd kojeg su gledatelji imali priliku upoznati u prethodnom nastavku. Glumac kojeg je magazin People proglasio najseksi muškarcem 2021. godine. Uz njega glume i imena poput Pattona Oswalta i Kumala Nanjianija, tu su i legendarne zvijezde 80-tih Bill Murray, Dan Aykroyd i Ernie Hudson, ali i mlađa postava poznata iz Netflixovih uspješnica Finn Wolfhard, zvijezda serije "Stranger things" i Mckenna Grace, koja ima samo 17 godina i imali smo je priliku gledati u hit seriji "Mladi Sheldon"

image

Paul Rudd

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

McKenna Grace

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Linker
29. travanj 2024 04:08