I, krećemo!

Snima se druga sezona ‘I tek tako‘: Fanovi se još uvijek nadaju povratku Samanthe Jones

Sarah Jessica Parker podijelila je trenutak sa čitanja scenarija novih epizoda u kojima bi se trebala pojaviti velika Carrieina ljubav.

Na oduševljenje svih fanova, glumica Sarah Jessica Parker otkrila je da će uskoro početi snimanje nove sezone serije "I tek tako". Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju scenarija na kojem piše "epizoda 201", čime je zainteresirala obožavatelje koji se još uvijek pitaju hoće li se poznatoj ekipi iz New Yorka ponovno pridružiti Kim Cattrall.

"Samo toliko. Za sada", kriptično je napisala Parker koja će u drugoj sezoni glumiti uz Johna Corbetta. On je utjelovio Aidana Shawa, veliku ljubav Carrie Bradshaw za kojeg se trebala i udati, no jednostavno im nije bilo suđeno.

image

Carrie i Aidan u ‘Seksu i gradu‘.

-/SPUTNIK/PROFIMEDIA -/SPUTNIK/PROFIMEDIA

Carrie je zadnji put vidjela Aidana na ulici u šestoj sezoni "Seksa i grada" te ponovno u filmu "Seks i grad 2" na tržnici u Abu Dhabiju. U to vrijeme Aidan je već bio otac troje djece. On i Carrie su se na večeri poljubili, što je kasnije priznala Faci.

image

Scena iz serije ‘I tek tako‘.

JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"I tek tako" svojevrsni je nastavak legendarne serije "Seks i grad" koja je bila jedna od najgledanijih serija devedesetih i ranih 2000-ih. U prvoj sezoni serije dogodilo se mnogo toga - Faca je preminuo od srčanog udara, Carrie se vratila u svoj stari stan, Miranda je shvatila da je lezbijka, Charlotte pokušava shvatiti kćerine životne odabire, a tu je i mnogo novih, zanimljivih likova.

Iako se fanovi serije još uvijek nadaju da će se u nju vratiti lik Samanthe Jones, Kim Cattrall je nekoliko puta rekla da nije zainteresirana reprizirati ulogu. Glumica je već godinama u svađi s Parker jer se prema njezinom viđenju Parker prema Cattrall ponašala vrlo neugodno.

image

Kim Cattrall kao Samantha Jones.

WARNER BROS CO/EVERETT/PROFIMEDIA

Kim zamjera Sarah što je zarađivala manje od nje i zato što ju je bojkotirala s kolegicama Cynthijom Nixon i Kristin Davis. Kako je Kim bila prirodna komičarka i ‘kradljivica scena‘, to se Parker nije svidjelo jer je ipak ona glavna zvijezda serije pa se s kolegicama udružila u kliku i počele su izbjegavati Kim tijekom pauzi na setu.

Ipak, već neko vrijeme se šuška da je Cattrall ipak popustila nagovaranju producenata serije. Na pitanje hoće li se Samantha pojaviti u drugoj sezoni, najupućeniji član produkcijskog tima Michael Patrick King jasno je i glasno odgovorio: "Da!".

Linker
19. travanj 2024 14:30