dugoočekivane scene

Izašli su prvi kadrovi treće sezone Emily in Paris, outfiti su ekstravagantniji nego prije

Lily Collins je sa svojih 26,8 milijuna fanova na Instagramu podijelila prve kadrove dugoočekivane nove sezone.

Nakon što je potvrđeno da će Emily Cooper nastaviti život u Parizu i u trećoj sezoni popularne serije, konačno su otkriveni neki detalji, ali što je još važnije, objavljene su i prve fotografije outfita koji su dobrim dijelom zaslužni za uspjeh serije.

Glavna glumica Lily Collins sa svojih je 26,8 milijuna fanova na Instagramu podijelila prve kadrove dugoočekivane nove sezone serije Emily in Paris.

Podsjetimo, treća sezona stiže nakon što je finale druge sezone izludjelo gledatelje. Naime, na samom kraju zadnje emitirane epizode postalo je upitno hoće li Emily uopće ostati u Parizu te kojeg će udvarača odabrati.

Pozivajući gledatelje da se "pripreme za ludu vožnju", Lily je objavila niz fotografija na kojima se pojavljuju njene kolege Lucien Laviscount i Lucas Bravo, što ne donosi odgovor na pitanje iz prethodne rečenice.

U drugoj sezoni Emilyin novi dečko Alfie (Lucien) otkrio je da se vraća u Ujedinjeno Kraljevstvo te se nada da će on i Emily uspjeti održati svoju ljubav na daljinu. Naravno, tu je i dalje kuhar Gabriel kojem Emily od prve epizode ne može reći ne.

"Prvi pogled na Saison Trois Emily u Parizu!! Pripremite se za nove modne kombinacije, nove lokacije, nove ljubavne trokute. Hvala Francuskoj što je naš drugi dom i što nas je opet toplo prihvatila", poručila je Lily na Instagramu.

Netflix je ranije objavio da, osim treće, planiraju snimiti i četvrtu epizodu ove serije.

Linker
24. travanj 2024 04:57