THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA
jedva čekamo!

Čeka li nas još jedna sezona Gilmoreica? Slavna glumica probudila nadu svim obožavateljima

Lauren Graham potvrdila je da će se sastati s kreatoricom serije kako bi razgovarale o potencijalnom nastavku ‘A Year In The Life‘ revivala.

Lauren Graham potvrdila je da će se sastati s kreatoricom serije kako bi razgovarale o potencijalnom nastavku ‘A Year In The Life‘ revivala.

"Mama... Trudna sam", rečenica je s kojom nas je Rory Gilmore iz kultne serije Gilmoreice ostavila s upitnicima iznad glave. Zbog neizvjesnog završetka revivala Gilmoreica pod nazivom "A Year in a Life" mnogi fanovi serije priželjkuju i drugu sezonu kako bi konačno saznali tko je otac Roryjinog djeteta.

Iako kreatorica serije Amy Sherman-Palladino nije dala naznaku da će druge sezone uopće biti, glumica Lauren Graham, koja u Gilmoreicama glumi jedan od glavnih likova, Lorelai Gilmore, probudila je nadu svim obožavateljima serije.

image

Lorelai i Rory su najbolje prijateljice pa tek onda mama i kći.

THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Iako nije izričito potvrdila da će se snimati još jedna sezona, Graham je rekla, piše Cheat Sheet, da su razgovori oko toga u tijeku. Uoči izlaska njezine nove knjige "Have I Told You This Already?", glumica je bila na fotografiranju za magazin New Beauty. Tijekom snimanja, Graham je otkrila je da se planira sastati s Amy Sherman-Palladino kako bi popričala o seriji i onome što bi moglo uslijediti samo nekoliko tjedana kasnije.

Osim toga, otkrila je i da bi potpisala ugovor za još jednu sezonu Gilmoreice jedino ako bi se osjećala kao da je na pravom mjestu. Ipak, čini se da je prilično uvjerena da u priči Lorelai Gilmore postoji nešto više i voljna je to podijeliti sa svijetom. Kada bi se to točno moglo dogoditi, još se ne zna.

image

Kelly Bishop kao Emily Gilmore, Lauren Graham kao Lorelai Gilmore i Alexis Bledel kao Rory Gilmore.

NETFLIX/THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Kako bi mogla izgledati nova sezona?

Lauren nije otkrila kako bi se priča mogla dalje razvijati, ali prema situacijama koje su se dogodile u prvoj sezoni revivala, možemo nagađati. Pretpostavljamo da bi se veći dio sezone fokusirao na Roryjin ljubavni život i majčinstvo pa bismo konačno saznali tko je otac njezinog djeteta. Po svemu sudeći, to bi mogao biti Logan, ali svašta je moguće.

Emily Gilmore, Roryjina baka, u prvoj sezoni se iz velike gradske kuće preselila u manju na obali pa bi je u novoj sezoni mogli vidjeti puno opušteniju, daleko od očekivanja visokog društva. Lorelai i njezin suprug Luke Danes u revivalu su se konačno vjenčali nakon nekoliko prekidanja i mirenja pa vjerujemo da im slijedi miran period, naravno, uz pokoju svađicu jer su oboje temperamentni karakteri.

image

Milo Ventimiglia kao Jess Mariano.

THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Ono što se čini neizbježnim je oživljavanje ljubavnog trokuta između Jessa, Rory i Logana. Jess, Lukeov nećak, Roryjin je bivši dečko s kojim nikada nije raščistila osjećaje pa bi joj mogao ponovo ući u život. Jessov sjetan pogled na Rory u prvoj sezoni potaknuo nas je razmišljanje da je Jess i dalje zaljubljen u nju.

Linker
26. travanj 2024 16:28