PROMO
RAJ U SUSJEDSTVU

Wellbeing avantura: Uživajte u prirodnim ljepotama, 87 izvora zdravih voda te čarima poznatih toplica i lječilišta

Zemlja u kojoj termalni izvori žubore u točki gdje se dodiruju Alpe i Mediteran savršena je lokacija za odmor koji regenerira dušu i tijelo.

Zemlja u kojoj termalni izvori žubore u točki gdje se dodiruju Alpe i Mediteran savršena je lokacija za odmor koji regenerira dušu i tijelo.

Zelena, aktivna i zdrava - Slovenija je top destinacija za uživanje u prirodnim ljepotama te nezaboravan wellbeing odmor koji uključuje boravak u nekom od renomiranih slovenskih prirodnih lječilišta i termi. Povijest im seže od Rimljana i doba procvata europskih dvorova, a danas su to suvremeni centri s bazenskim kompleksima i vrhunskom ponudom.

image

Wellness i selfness u Talaso Strunjan

PROMO

U četiri regije postoji čak 12 prirodnih lječilišta i termi, s više od 47 tisuća četvornih metara unutarnjih i vanjskih vodenih površina. Terme se nalaze u zagrljaju zelenih šuma, uz čiste rijeke, u sredogorju i uz more, a posjetiteljima obećavaju oporavak tijela i duha.

OBNOVA VITALNOSTI UZ ZDRAVE VODE

Među najdragocjenijim specifičnostima Slovenije je čak 87 izvora zdravih voda. Termalno-mineralne vode, mineralne pitke vode, mi­­ne­­ralni peloidi, treset, talasoterapija s morskom vodom, slanicom i ljekovitim blatom iz solana te blagotvorna klima s aerosolima prirodni ljekoviti su čimbenici koji dokazano djeluju na zdravlje. Uz iz­­vo­re su poznata prirodna lječilišta i terme, u kojima o vašem zdra­v­lju i dobrom raspoloženju brinu iskusni stručnjaci. To su mjesta na kojima ćete dobiti individualan tretman u skladu s potrebama i že­­ljama, obnoviti vitalnost te uspostaviti ravnotežu tijela, uma i duha.

image

Gosti mogu uživati u tretmanima s prirodnim sastojcima

PROMO

INDIVIDUALIZIRANI WELLNESS PROGRAMI

U slovenskim prirodnim lječilištima i termama izvrsno uređeni wellness centri iznenađuju lokalnim pričama koje obogaćuju suvremeno uređene ambijente. U mnogima od njih su u njege, rituale i druge tretmane uključeni blagotvorni lokalni sastojci, a istovremeno možete odabrati tradicionalne metode iz cijeloga svijeta - od iskustava po uzoru na turske hamame do orijentalnih masaža ili cjelovitog ajurvedskog tretmana. Programi za selfness pomoći će vam da u središte života postavite vlastito tjelesno i duševno zdravlje. Drevni rituali i promišljene masažne tehnike iz dalekih zemalja, svjetovi različitih sauna, obredno vrtloženje zraka, zvuci tibetanskih zdjela, dodiri biljnih jastučića i različiti lokalni sastojci kao što su med, bobice grožđa, pivo ili livadno cvijeće popločavaju put ka svijesti o samome sebi.

VITALNO TIJELO, OPUŠTENI DUH

Na lokacijama sa snagom prirodnih ljekovitih čimbenika opustit ćete se i smiriti. Priuštit ćete si aktivnosti u termalnoj vodi i na otvorenom, različite saune i masaže, njegujuće, relaksacijske i terapeutske programe, njege i druge usluge za ljepotu i dobro raspoloženje. Kad pronađete put do sebe, lakše ćete se pobrinuti za sebe i u svakodnevnom životnom ritmu.

RITUALI ZA OBNOVU ENERGIJE

Energetske jutarnje vježbe, vježbe disanja, bosonogo hodanje, kupke u šumi, različiti kućni rituali i mnogobrojna druga iskustva napunit će vas pozitivnom energijom. Programi detoksikacije postom, imunološke ravnoteže, mršavljenja te zdrav način prehrane sa svježim sastojcima i ponudom lokalnih jela očistit će vaše tijelo i nahraniti dušu.

image

Popularno odredište su i Terme 3000 - Moravske Toplice

PROMO

NA SPOJU ČETIRI SVIJETA

Termalni izvori žubore u točki gdje se dodiruju Alpe i Mediteran, Panonska nizina i Kras. Slovenija je jedina država u Europi koja na dostupnim udaljenostima objedinjuje tako raznolike regije. Tamo, među vinorodnim padinama, u zagrljaju zelenih šuma, uz čiste rijeke, u sredogorju i uz more, smjestile su se neke od najpoznatijih i najpopularnijih slovenskih lječilišta i termi.

U SVIM GODIŠNJIM DOBIMA

Termalni odmor možete si priuštiti 365 dana u godini. Prirodna lječilišta, terme i drugi termalni centri izvrsno su polazište za istraživanje raznolikosti Slovenije.

image

Wellness rivijera u Termama Čatež

VID ROTAR

SMJEŠTAJ PO MJERI GOSTA

Dostupni su različiti oblici smještaja - od luksuznih hotela s pet zvjezdica, ugodnih manjih hotela, apartmanskih naselja, vila, kampova i glampinga.

Odaberite svoje omiljeno lječilište ili terme:

  • Terme 3000 - Moravske Toplice
  • Zdravilišče Radenci
  • Terme Ptuj
  • Terme Olimia
  • Terme Zreče
  • Terme Čatež
  • Thermana Laško
  • Terme Dobrna
  • Terme Šmarješke Toplice
  • Terme Dolenjske Toplice
  • Talaso Strunjan
  • Terme Portorož
image
PROMO

Otkrijte još više destinacija za opuštajući odmor u Sloveniji na www.slovenia.info


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Turistička zajednica Slovenije

Linker
22. lipanj 2024 14:03