MATEJ PALUH MATEJ PALUH
ODMOR IZ SNOVA

Ovaj istarski raj je idealan izbor za hedoniste koji žele uživati u najboljim vinima i večerama ispod krošnji stoljetnih hrastova

Očekuju vas rezidencije i vile s privatnim bazenom, vrtom i terasom - savršeno za romantični bijeg od gradske vreve.

Očekuju vas rezidencije i vile s privatnim bazenom, vrtom i terasom - savršeno za romantični bijeg od gradske vreve.

Meneghetti Wine Hotel & Winery već je dva desetljeća sinonim za suptilan luksuz i modernu istarsku eleganciju - zbog svoje hotelske, vinske i kulinarske ponude. Na imanju od 120 tisuća četvornih metara, usred maslinika i vinograda, nalaze se vrhunski hotel s pet zvjezdica - koji je dio prestižnog udruženja Relais & Chateaux - s luksuznim rezidencijama i vilama, dva restorana, barom, beach clubom i vinarijom.

image

Gosti mogu uživati u romantičnim večerama na otvorenom

RAJAN MILOŠEVIĆ

U bogatoj ponudi posebno se ističu rezidencije i vile s privatnim bazenima, kao savršen odabir za romantični odmor. Ove prostrane jedinice dizajnirane su za luksuzni odmor udvoje jer pružaju potpunu intimu - uz privatni bazen i vrt, kao i lounge terasu te parking. Gostima rezidencija Meneghetti na raspolaganju stoji mnoštvo ekskluzivnih sadržaja, idealnih za obilježavanje posebnih trenutaka koje želite učiniti nezaboravnima.

Tijekom dana, primjerice, može se uživati u Boho beach clubu by Meneghetti te nazdraviti vrhunskim pjenušcem tik uz more. Večeri su idealne za jedinstveno iskustvo na privatnoj lokaciji pod zvjezdanim nebom - romantičnu večeru ispod stoljetnih hrastova, uz sezonske kreacije kulinarskog tima i vrhunsku uslugu.

image

Bazen pruža osvježenje tijekom ljetnih dana

MATEJ PALUH MATEJ PALUH

Za ljubitelje vina Meneghetti Wine Hotel & Winery nudi ekskluzivni degustacijski program - uživanje u najboljim berbama Meneghetti Red u VIP kušaonici vinarije.

image

Rajski ugođaj usred maslinika i vinograda

MATEJ PALUH MATEJ PALUH

Potpuna posvećenost gostu s najvećom dozom privatnosti usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini zaista jedinstvenom luksuznom oazom za idealan romantični odmor.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Meneghetti Wine Hotel & Winery

Linker
21. lipanj 2024 21:42