PROMO
Luksuz na kotačima

Kamper je idealno prijevozno sredstvo za istraživanje atrakcija u Hrvatskoj, ali i drugih europskih zemalja

Vozila tvrtke Uniline Mobility su udobna, glamurozna i moderno opremljena pa ih biraju suvremeni putnici koji žele slobodno i neopterećeno otkrivati željene destinacije.

Vozila tvrtke Uniline Mobility su udobna, glamurozna i moderno opremljena pa ih biraju suvremeni putnici koji žele slobodno i neopterećeno otkrivati željene destinacije.

Želite putovati bez nametnutog itinerara i diktiranja tempa? Tip ste za samostalno istraživanje prirodnih ljepota i slikovitih gradova? Volite osjećaj slobode i neopterećenosti? Ako je vaš odgovor "da", onda ste idealan tip za kamper, sve popularnije prijevozno sredstvo modernih globtrotera.

image

Impresivan pogled na Jadransko more

PROMO

Pruža novo iskustvo i doživljaj destinacije - neovisno o tome putujete li sami, s voljenom osobom, s obitelji ili prijateljima. Kamperi su poput luksuznih kuća na kotačima: imaju udobne krevete, kuhinju, toalet i tuš pa pružaju osjećaj doma, koji nikad nije na jednom mjestu.

image

Zagreb je popularna cjelogodišnja destinacija

PROMO

More, planine, ravnica, slikovita sela i gradovi te popularni festivali na otvorenom - sve to je ljepše, lakše i autentičnije doživjeti kamperom. Odnedavno ih u ponudi ima i tvrtka Uniline Mobility (rezerviraju se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), nositelj franšize Europcar International za Hrvatsku, vodeće rent-a-car kompanije u svijetu.

image

Novi modeli kampera su savršeno opremljeni

PROMO

U floti Uniline Mobilityja, koji je dio Uniline Grupe, je 1500 vozila, a sada su to i kamperi Sun Living S 75 SL te Ahorn Canada AE. Potpuno su novi, suvremenog dizajna, s najmodernijom opremom te udobni, praktični i funkcionalni. U njima može boraviti do pet osoba, koje će nesumnjivo uživati u svakom trenutku putovanja.

image

Zadar ima brojne povijesne znamenitosti

PROMO

Kamperi se preuzimaju u poslovnicama Europcara u zračnim lukama u Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, a onda kreće avantura po Hrvatskoj ili izvan nje. Plan puta može uključivati Zagreb, Plitvice, Zadar, otoke Rab, Krk i Lošinj te Pulu, no na vama je da odaberete savršenu rutu po svojoj mjeri.

image

Arena u Puli

PROMO

Provedite vrijeme s najdražim osobama, uživajte u nevjerojatnim krajolicima, stopite se s prirodom i otkrijte svijet s kamperom. Slobodno, komforno i sa stilom!

image

Čarobni otok Rab

PROMO

Sadržaj nastao u suradnji Gloria x Uniline Mobility

Linker
23. lipanj 2024 14:08