Antonija Mišura

 PRIVATNI ALBUM
MORSKI VODIČ

Antonija Mišura vodi nas kroz hit destinaciju i otkriva svoja najdraža mjesta

Putujemo u Šibenik, grad koji se posljednjih godina prometnuo u jednu od najdražih dalmatinskih destinacija.

Putujemo u Šibenik, grad koji se posljednjih godina prometnuo u jednu od najdražih dalmatinskih destinacija.

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić dugo je zbog košarke izbivala iz rodnog Šibenika, no od kada se vratila uživa u gradu koji je posljednjih godina procvjetao.

GDJE SE KUPATI?

Najbolja lokacija je gradsko kupalište Banj s kojeg se pruža predivan pogled na cijeli Šibenik. Radi se o odličnom kupalištu za djecu jer su u sklopu kupališta restoran, bar te igrališta, a ima i vanjska teretana. Jedini je problem s parkingom, ali to je u sezoni svugdje najveći izazov. Od drugih kupališta lijepo je i Rezalište, od Šibenika udaljeno pet minuta vožnje, a tamo također ne nedostaje sportsko-rekreacijskog sadržaja, dječjih igrališta te beach barova.

image

Antonija ima dvoje djece

PRIVATNI ALBUM
image

Pogled na grad Šibenik s gradske plaže Banj

NIKOLINA VUKOVIĆ STIPANIČEV/CROPIX

GDJE JESTI I PITI?

Ako želite pogled i vrhunsku hranu morate posjetiti Pelegrini ili pak, cjenovno pristupačniji, restoran Vijećnica. Što se drugih restorana tiče, meni je jako drag i restoran usred kala - Peperoncino koji nudi preukusnu hranu u preslatkom ambijentu i uz dobro društvo ništa više ni ne treba, a ako želite uživati u hrani odmah uz more svratite u restoran Bronzin. Ako želite popiti koktel na zanimljivoj lokaciji, odličan odabir je rooftop bar Visiani, cool i pomalo skriveno mjesto u kojem također možete isprobati zanimljivu i drugačiju hranu, a lokacija je također uz more.

image

Restoran Pelegrini

ANTE BARANIC CROPIX
image

Antonija Mišura s prijateljicama

PRIVATNI ALBUM

ŠTO POSJETITI?

Neizostavna je naša predivna katedrala sv. Jakova koja se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine, a tu su i predivne tvrđave poput Tvrđave Barone u kojoj su uvijek neka događanja, Tvrđave sv. Mihovila na kojoj se odvijaju najljepši koncerti te Tvrđave sv. Ivana. Šetnica kroz cijeli kanal sv. Ante također je nešto što ne smijete propustiti.

image

Šibenik - Tvrđava Sv. Mihovila

TVRĐAVA SV. MIHOVILA - FACEBOOK
image
IASCIC GETTY IMAGES
image

Antonija ispred katedrale

PRIVATNI ALBUM

SAVJET

Preporučujem udobnu obuću za razgledavanje grada jer su kale u gradu skliske pa da ne bi bilo neugodnih situacija.

Linker
26. lipanj 2024 10:12