#čitam #gledam #slušam

Vikend preporuka Tatjane Jurić: Knjige, serije i filmovi koji razvijaju žensku snagu

Naša poznata voditeljica sastavila je popis naslova za čitatelje Gloria.hr idealnih za uživanje u vikendu.

Ona je jedno od najprepoznatljivijih lica u domaćem televizijskom eteru, a već godinama uspješno vlada i radio valovima, Tatjana Jurić uzela je vremena i sastavila niz preporuka idealnih za uživanje u slobodnim danima i vikendu.


#čitam

"Izgubljena ljekarna, knjiga koju sam nedavno dobila na poklon, a koju sam upravo dovršila. To je knjiga o ženama, njihovoj snazi, odricanjima, prijateljstvu, očarana sam ovom knjigom!", preporučila nam je Tatjana knjigu autorice Sarah Penner.

image

Izgubljena ljekarna

FOTOGRAFIJE: PRESS

"Kako bolje misliti je knjiga koju sam isto nedavno čitala, zvuči kao self help, ali nije sjajna je to knjiga koja potiče 'iskričavost uma', tako bih ja to ukratko opisala!", drugi je naslov iza kojeg stoji autorica Christel Petitcollin koji je čitateljima Gloria.hr preporučila voditeljica.

image

Kako bolje misliti

FOTOGRAFIJE: PRESS

Čitajte i: Vikend preporuka Mirana Kurspahića: Najradije slušam svoju djevojku

#gledam

"Trenutno gledam seriju Inventing Anna, sama serija pomalo plitko iskomercijalizirana, ali okosnica radnje i sama tema smještena upravo u vremena u kojima danas živimo, a u kojima većina nešto igra i nije autentično svoja, puno se sad govori o toj seriji pa mislim da ne trebam nešto previše pojašnjavati", na prvom mjestu istaknula je seriju u produkciji Netflixa.

"Grace i Frankie, isto na Netflixu, tako je životna, jaka i divna serija u koju sam apsolutno zaljubljena", kazala je. Osim toga istaknula nam je i dva filma koji su po njoj prekrasni i koje može ponovno i iznova gledati - Dva pape (Two Popes) i Bilježnica (The Notebook). "Tko taj film nije shvatio, sve je profulao u životu!", istaknula je za posljednji naslov među svojim 'miljenicima'.

"Čekam novu sezonu Krune", otkrila je Tatjana da se kao i brojni gledatelji ''navukla' na tu povijesnu seriju koja prati živote članova britanske kraljevske obitelji.

Čitajte i: Vikend preporuka Arije Rizvić: ‘Iznova gledam epizode Seks i grada uz taktove Maje Posavec‘

image

Tatjana Jurić i njezina Jackie

FOTOGRAFIJE:

#slušam

Kada smo došli do glazbe istaknula je da je svaki dan u eteru i kod ne "uvijek nešto svira", no ipak izdvojila nam je kantautoricu iz Škotske - Emeli Sandé, a otkrila je i da voli novu pjesmu Matije Cveka i Eni Jurišić - Trebaš li me.

Pogledajte video
Linker
20. travanj 2024 12:54