Veganski restoran u Vlaškoj predstavio je svoje jesenske favorite i u svoju ponudu uvrstio dvije slastice - kesten kocku i kesten bajaderu.
Danas je prvi dan jeseni, a što vam padne na um s prvim danima jeseni? Naravno, kesteni, pečeni vrući ili deserti od ovog jesenskog ploda. A pronašli smo gdje već sada u Zagrebu možete uživati u kolačima od kestena. Vegehop, veganski restoran u zagrebačkoj Vlaškoj ulici 79, za dane pred nama pripremio je dvije nove slastice - kesten kocku i kesten bajaderu. Već tradicionalno svake jeseni, ovaj restoran u ponudi ima nove vrste kolača od kestena.
Za sve ljubitelje orašastih plodova, idealna je kesten kocka koja se sastoji od sočnog biskvita, kreme od kestena, šlaga i lješnjaka.
Oni koji pak više vole spoj čokoladnih okusa, mogu isprobati kesten bajaderu. To je kolač koji ne sadrži glutenske namirnice, ali je idealan spoj kreme od kestena, oraha, ruma i čokolade.
Na mrežnim stranicama restorana pojasnili su kako se kesten preporučuje konzumirati kod anemije, fizičke i mentalne iscrpljenosti, a zbog velike energetske vrijednosti posebno se preporučuje sportašima i djeci. Pečeni kesten sadrži više vitamina, a kuhani veću količinu mineralnih sastojaka. Sasvim dovoljan razlog da se prepustite uživanju u ovim neodoljivim slasticama, zar ne?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....