Kao što su i sami podijelili sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, riječ je o desertima različitih okusa, a svaki od njih ima neku svoju posebnost.
Zagrebačka slastičarnica Torterie Macaron lani je svoju bogatu ponudu proširila na premium mono kolače koji su nas odmah oduševili izgledom, ali i okusom. Stoga nas je posebno razveselila vijest o čak tri noviteta koje jedva čekamo isprobati. Kao što su iz slastičarnice i sami podijelili sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, riječ je o desertima različitih okusa, a svaki od njih ima neku svoju posebnost.
Chocos Cube tako se sastoji od moussea od tamne Valrhona čokolade i kokosa, kokos biskvita i neodoljive hrskave čokolade s kokosom, a ovaj nas je desert podsjetio na legendarni čupavac s pomakom.
Osim zanimljive, pomalo drugačije verzije mnogima omiljenog deserta od kokosa, tu su i Amandola od ganache kreme od bijele Valrhona čokolade i tonke, pralina od lješnjaka i badema i sočnog biskvita od badema, te Verde - desert od moussea od pistacije na hrskavoj podlozi od badema i pistacije te hrskavog crumblea. Mi se ne možemo odlučiti koji ćemo prvi isprobati, a vi?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....