Chef Marin Medak ponudu svojih zagrebačkih restorana prilagodio je Adventu i priprema svakodnevni program na dvije adrese.
Ekipa iz zagrebačkog Rougemarina, predvođena chefom Marinom Medakom, za adventsko je doba godine pripremila je prvi Advent u Rougemarin Bistrou! Na programu su tematske večeri od Rouge Jukeboxa do Ničije svadbe, a održavat će se u Rougemarin bistrou i Rougemarin Cityju.
Terasa Rougemarin Cityja u najstrožem središtu grada zamišljena je kao mjesto za druženje uz kuhano vino i vruće koktele, a kao specijalitet ističu Božićnu palačinku u tijestu od fritula koja dolazi s punjenjima od pistacija, pekmeza od šljive, te jabuka s karamelom.
Ničija svadba je na rasporedu svake subote, a mjesto je potrebno rezervirati unaprijed. Goste očekuje večer zabave prepune iznenađenja, a najveći sretnici kući će ponijeti - darove. Kao i inače, na ulazu će goste dočekati raspored stolova, menu će biti pravo iznenađenje, lovit će se podvezice i buketi, a najveseliji gosti će otići doma s poklonima. Nudit će se tradicionalna svadbena jela poput porchette i janjetina, torta će se rezati u ponoć, a bend svira uživo.
Druženja uz glazbu održavat će se petkom u Rougemarin parku, a gosti će putem jukeboxa moći naručiti pjesmu od benda. Adventska Xmass afterwork druženja na rasporedu su radnim danom od 17 sati uz nastup DJ-a i prigodni meni s tematskim večerima kao što su "Elvis Presley susreće Mariah Carey" ili "Michael Jackson susreće Michaela Bublea".
"Znamo da naši gosti vole dobru ponudu prilagođenu grupama i slavljeničkom razdoblju, pa smo našu gastronomsku ponudu obogatili i upotpunili zabavnim programima. Želimo da naš Rouge Advent bude poseban, te da svaki dan u tjednu bude dan za zabavu", kaže Marin Medak.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....