BOOGIE LAB
Novi prostor

Omiljeni dnevni boravak s pekarskim craft delikatesama dobio drugu adresu: Otvoren je Boogie Lab u Areni Zagreb

U prizemlju zagrebačkog Arena centra, odmah uz glavni ulaz otvorio se novi Boogie Lab. Novi prostor veći je od onog u Parku kneževa, a prostire se na 450 četvornih metara s terasom.

U prizemlju zagrebačkog Arena centra, odmah uz glavni ulaz otvorio se novi Boogie Lab. Novi prostor veći je od onog u Parku kneževa, a prostire se na 450 četvornih metara s terasom.

Nije pekarnica, nije brunch bar, nije restoran, nije kafić, a zapravo je sve to skupa. Boogie Lab zapravo je dnevni boravak, kažu domaćini, kako za njih, tako i za sve goste. Godinu dana nakon otvorenja u Parku kneževa, omiljeni dnevni boravak obožavatelja craft pekarnica dobio je drugu adresu - Arena centar. U novom Boogieju i dalje se nalazi prepoznatljiva dugačka vitrina koja je svojevrsni izlog craft pekarnice, a njoj možete pronaći peciva od lisnatog tijesta s raznim nadjevima poput kroasana i cruffina, raznovrsne sendviče i pizze. Sve što vidite u vitrini nastaje nekoliko metara dalje, s druge strane stakla u kuhinji.

U Boogieju stvarno možete fino jesti od jutra do sutra - startaju već u 8:00 s ponudom iz vitrine kojoj se pridružuje brunch dio menija od 9:00. Zatim od 12:30 poslužuju ručak koji je uvijek svjež i sezonski, a u 16:00 večeru koja uključuje tapase i pizze. Ponuda pića također je bogata pa tako na njoj možete naći raznovrsna craft piva, vrhunsku vinsku kartu, različite koktele i druga bezalkoholna pića. a cijelu priču zaokružuje dobra glazba.

image
BOOGIE LAB
image
BOOGIE LAB
image
BOOGIE LAB
image
BOOGIE LAB

Isto tako, u Boogie vitrini odsad su čak četiri noviteta. Crookie croissant tijesto sad je kružnog oblika, a na gornjem dijelu je cookie s komadićima čokolade. Donji dio je punjen kremom od kikiriki maslaca i trešnje. Voće je u Boogiju uvijek s obližnjih OPG-ova i tržnica. Druga edicija Cruffina je blueberry & cheesecake, na vrhu je krema od borovnice kao i svježa na vrhu. Od slanih noviteta tu je hrenovka u lisnatom tijestu. Ovo je Boogie inačica klasičnog pekarskog proizvoda. Teleća hrenovka je iz vlastite proizvodnje, s posebnim umakom. Za kraj od slanog tu je pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca

image
BOOGIE LAB
image
BOOGIE LAB
image
BOOGIE LAB
image
BOOGIE LAB

"U Boogie Labu imamo ponudu classic i bar signature koktela. Na novoj karti fokusirani smo na ljetnu ponudu i koktele koji su izvrsni za toplije vrijeme. Oni su osvježavajući, lagani, otvaraju apetit i dobar su aperitiv prije jela ili pak kao nadopuna brojnim vrstama jela u proljetnim i ljetnim večerima. Novi koktel Last Call je nova izvedba na varijaciju klasičnog martinija", istaknuo je bar manager Jere Bebić.

image
BOOGIE LAB

Novi prostor veći je od onog u Parku kneževa gdje se uvijek traži mjesto više – prostire se na 450 četvornih metara s terasom. U novom Boogie Labu nemate osjećaj da se nalazite u shopping centru, što je bilo prilično izazovno postići, ali dizajn po ideji Mladena Vidovića, koju je u djelo prenijela arhitektica Mia Petričević iz Studia Bunker, uspio je u tome.

Linker
12. lipanj 2024 14:26