N‘oublie Patisserie, Amélie slastice, Orijent i Biberon Cakes imaju novitete i jedva ih čekamo probati.
Slastica nikad dosta, to dobro znaju i u zagrebačkim slastičarnicama koje su ovih dana svoju ponudu obogatile nekim novim delicijama kojima je teško odoljeti samo i na pogled. Slastičari su se potrudili osmisliti slastice koje nisu samo vizualno atraktivne, već i prave senzacije za nepca i vrijeme je da se prepustimo čaroliji novih okusa i otkrijemo što je to novo u svijetu kolača.
U zagrebački dessert shop N‘oublie Patisserie stigla je verzija mnogima omiljene čokoladice. Riječ je o Snickers tartelletu kojeg možemo pronaći u samoj slastičarnici, a za sve one koji su u žurbi moguće ih je naručiti preko webshopa.
Nova zvijezda Amélie slastica je torta Bučijada koja je spoj bundeve i hrskavih oraha u biskvitu, s baršunastom kremom od slatkog vrhnja koja idealno nadopunjuje tu slatku priču.
Novost u slastičarnici Orijent je torta Četvrta dimenzija koju pripremaju od dacquoisea od bademovog brašna, kreme s tamnom čokoladom, kreme od kave i bijele čokolade, a cijela torta je posipana kakaom i bez glutena je.
Raskošna čokoladna torta novost je na lokacijama gdje se prodaju slastice Biberon Cakes, spravljenoj od brownie biskvita, nježnog moussea od mliječne čokolade, nadjeva od naranče i crunchy bitea.
Očito, ova jesen bit će prilično slatka i jedva čekamo probati ove, ali i sve nove okuse koje pripremaju majstori slastičari.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....