Chozen pinca 

 PRESS
čokoladni bombon

Izgleda poput nje, ali ovo nije još jedna klasična pinca - ovo je slastica koja će vas oduševiti izgledom i okusom

Iz radionice Dražena Zeljkovića, vlasnika brenda Chozen, stiže još jedna poslastica u pravom smislu te riječi - neodoljivi bomboni u obliku omiljenog slatkog kruha koji je nezaobilazan dio svakog uskrsnog stola.

Iz radionice Dražena Zeljkovića, vlasnika brenda Chozen, stiže još jedna poslastica u pravom smislu te riječi - neodoljivi bomboni u obliku omiljenog slatkog kruha koji je nezaobilazan dio svakog uskrsnog stola.

Od rasprava o opravdanosti cijena pinci do toga da su pince postale dio uskrsne tradicije i tamo gdje to nisu bile do prije nekoliko godina. Taj slatki kruh neizostavan je dio uskrsne ponude i zaista nema pekarnice i trgovine u čijoj ponudi ovih dana ne možete naći neki od primjeraka. Jedan takav, ali sasvim drugačiji, svoje je mjesto našao i u ponudi poznate slastičarnice Chozen, čiji vlasnik Dražen Zeljkovic sa svojim timom već godinama oduševljava kreativnim čokoladnim bombonima.

Osim što inače u ponudi imaju neodoljive slastice koje privlače i izgledom i okusom, za svaki blagdan Dražen se potrudi ponuditi nešto novo pa je tako ovog Uskrsa osmislio čokoladnu artisan pincu.

"Uskrs obično povezujemo s desertima u obliku jajeta. No, ovoga puta promijenili smo oblik i okus. Zato vam sada predstavljamo Chozen pincu!", objavili su na službenoj stranici Chozena te otkrili kako se njihova pinca sastoji od bijele čokolade, mliječne kreme infuzirane pincom, karamele od naranče i lješnjaka te hrskavca od dehidrirane pince, badema, kandirane naranče te malo soli kako bi nas, kako kažu, "izuli iz cipela".

image

Chozen pinca sastoji se od bijele čokolade, mliječne kreme infuzirane pincom, karamele od naranče i lješnjaka te hrskavca od dehidrirane pince, badema, kandirane naranče te malo soli

PRESS

Izgledom su već to postigli, a ako vam se sviđa kombinacija požurite i naručite je jer takve, blagdanske poslastice brzo nestanu s polica Chozena.

Najnovije
12. travanj 2025 17:02