Pain au chocolat inače je jedna od najpoznatijih francuskih formi lisnatog tijesta, a idealan je uz jutarnju kavu, kada dan želite započeti raskošnom slasticom.
Želja za isprobavanjem noviteta, pogotovo slastica, nikada ne jenjava, a posebno volimo najdraže proizvode isprobati u nekom novom izdanju. Omiljena zagrebačka pekarnica, Boogie Lab, tako je već u drugom tjednu nove godine predstavila novitet koji, dakako, jedva čekamo isprobati. Klasični pain au chocolate napravili su u svojoj verziji i to s namazima od omiljenih sastojaka u kombinaciji s hrskavim lisnatim tijestom posutim komadićima kakaa.
Kako su i sami otkrili, u vitrini od sada nude novu delikatesu koja nosi naziv pain au choco&caffe, a idealna je za jutarnji doručak uz ispijanje kave. Punjen mliječnom čokoladom te kremom od kave i pralina od lješnjaka, premazan karamelom i posut komadićima kakao nibsa, tvori slasticu za prste polizati!
"Ekipa u slastičarnici aktivno radi na razvoju proizvoda kako bi ponuda u vitrinama u Boogie Labu uvijek bila svježa. U studenom smo osmislili novu kremu s kavom koju smo onda uklopili u formu pain au chocolata i tako dobili pain au choco&caffe", rekli su iz popularne pekarnice.
Pain au chocolat inače je jedna od najpoznatijih francuskih formi lisnatog tijesta, a "naša ekipa svaki dan radi naše, koje se osim za pain au choco&caffe, koristi i za brojne druge proizvode. Od slatkih, tu su baklavica i naši kroasani (od kojih bismo posebno istaknuli novi s džemom od kruške), a od slanih tu je danish s bundevom i gljivama, hrenovka u lisnatom tijestu, pain suisse sa šunkom i sirom te croissant s pršutom", rekli su.
Slastica je već dostupna u njihovim poslovnicama u Parku Kneževa — Ulica kneza Borne 26 i Areni Centar — Ulica Vice Vukova 6, a za nju ćete izdvojiti četiri eura.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....