ONEKEY MLS/PLANET/PROFIMEDIA
Dom na prodaju

Zavirite u spektakularan dom Catherine Zete Jones i Michaela Douglasa s divnim pogledom na rijeku

S obzirom na to da s odlaskom djece iz obiteljskog doma imaju više vremena posvetiti se jedno drugome, željeli bi više vremena provoditi u svom domu na Bermudima i putujući Europom pa su svoju vilu nedaleko New Yorka odlučili prodati.

S obzirom na to da s odlaskom djece iz obiteljskog doma imaju više vremena posvetiti se jedno drugome, željeli bi više vremena provoditi u svom domu na Bermudima i putujući Europom pa su svoju vilu nedaleko New Yorka odlučili prodati.

Otkad su im djeca otišla na studij, Catherine Zeta Jones i Michael Douglas odlučili su više vremena provoditi u obiteljskoj rezidenciji na Bermudima te u Europi. Da njihovo imanje u Irvingtonu nadomak New Yorka ne bi zjapilo prazno dok 21-godišnja kćer Carys studira na Sveučilištu Brown što ga je završio i njihov dvije godine stariji sin Dylan, ponudili su ga na prodaju. Potvrdila je to i zvijezda Netflixove serije "Wednesday" u kojoj tumači ulogu Morticije Addams.

image

Bračni par želi više vremena provoditi u Europi: prošle godine bili su na utrci Formule 1 u Monte Carlu

ALESSIO DE MARCOO/CSM/SHUTTERSTOCK

"Čini se kao pravo vrijeme za prodaju", izjavila je Catherine Zeta Jones za The Wall Street Journal o novom životnom razdoblju. Koliko je poznato, za posjed Longmeadow od 11.653 četvornih metara smješten pokraj obale rijeke Hudson traže 12 milijuna dolara s tim da ga je velška glumica 2019. godine kupila za 4,5 milijuna dolara.

image

Blagavaonica je, poput cijele vile, uređena u američkom kolonijalnom stilu

ZILLOW/PLANET/PROFIMEDIA

"Kupila sam naš dom u Irvingtonu znajući da će naša obitelj ondje podijeliti mnogo sretnih trenutaka. Kad su naš sin i kći napustili gnijezdo, čini se kao pravo vrijeme za promjenu", rekla je glumica. Vilu izgrađena u američkom kolonijalnom stilu, 17. lipnja oglasio je na prodaju agent David Turner opisujući je kao "spektakularnu nekretninu" s pogledom na rijeku.

image

Dnevni boravak u prizemlju rezidencije glumačkog para

ZILLOW/PLANET/PROFIMEDIA

"Odrađen je majstorski posao prilikom renoviranja kuće u okvirima udobne i moderne estetike koja čuva izvornu raskoš i integritet zdanja", stoji u opisu. Dodajmo i to da je trokatnica s uređenim potkrovljem udaljena oko 32 kilometra od Manhattana, nalazi se na osami i okružena je zelenilom.

image

Kuhinja u kojoj će, nakon što se posjed proda, boraviti neka druga obitelj

ZILLOW/PLANET/PROFIMEDIA

Izgrađeno je od opeke, ima osam spavaćih soba i dvanaest kupaonica, golemi dnevni boravak s kaminom, salon s impresivnim barom, blagovaonicu te radnu sobu obloženu drvenim pločama s kaminom i zapanjujuću knjižnicu na dvije etaže, otkriva People.

Lođa na prvom katu otvara se prema vanjskoj terasi od 30 metara s pogledom na rijeku. Elegantno stubište vodi do vrta i vanjsku lođu u prizemlju. Ondje se još nalaze ljetna kuhinja, teretana, igraonica te unutarnji grijani bazen.

image

Posjed ima zatvoreni, grijani bazen

ZILLOW/PLANET/PROFIMEDIA ZILLOW/PLANET/PROFIMEDIA

Prije nego što su se 54-godišnja glumica i njen 79-godišnji suprug preselili u Irvington, živjeli su u vili u Bedfordu, nadomak New Yorka. Glumica očito ima smisla za zaradu na nekretninama: prije deset godina kupila je to zdanje za 11,25 milijuna dolara i prodala ga za 20,5 milijuna dolara. Za razliku od supruge, holivudski glumac nerado se odvaja od nekretnina: prije nekoliko godina je odlučio prodati njihov stan na Manhattanu s pogledom na Central Park za 21.5 milijuna dolara ali se predomislio i maknuo ga s tržišta.

Linker
25. lipanj 2024 13:36