Prostrano imanje Sydney Sweeney

 REALTOR/PLANET/PROFIMEDIA
Raskoš na Floridi

Zavirite u novi dom zvijezde serije "Euforija", kupila je vilu na osami s pogledom na ocean

Nalazi se nedaleko od Key Westa, okružuje je prostrana zelena površina, ima šest spavaćih soba i osam kupaonica, vinski podrum za preko 500 boca te vlastito pristanište za gliser.

Nalazi se nedaleko od Key Westa, okružuje je prostrana zelena površina, ima šest spavaćih soba i osam kupaonica, vinski podrum za preko 500 boca te vlastito pristanište za gliser.

Potvrdu da je doista uspjela u filmskoj industriji, Sydney Sweeney, zvijezda serije "Bijeli Lotus" i komedije "Samo ne ti", dobila je kupovinom prelijepog novog doma na Floridi od 7720 četvorna metra. Dugo je tražila vilu uz ocean, s pogledom koji ostavlja bez daha ali i pruža privatnost. Njena nedavno kupljena oaza se nalazi na prostranoj okućnici, na otoku Summerland Key, udaljenom oko 30 minuta vožnje od Key Westa.

image

Sydney Sweeney u svibnju 2024., tijekom promocije novog filma "Immaculate"

VICTOR CHAVEZ/SHUTTERSTOCK

Najbolje od svega je činjenica da se tijekom slobodnih dana, kada ne snima, može odmarati u novom domu bez da ju itko ometa. Početna cijena posjeda bila je gotovo 18 milijuna dolara, no uspjela ju je sniziti na 13, 5 milijuna, doznaje Page Six. Njeno skrovište pokraj oceana ima šest spavaćih soba, osam kupaonica, unutarnju i vanjsku kuhinju, vinski podrum gdje ima mjesta 520 boca, golemi akvarij zapremine od 1200 litara morske vode, dizalo, kućnu teretanu, igraonicu i prostranu garažu.

image

Terasa s pogledom na ocean vrijedan 13,5 milijuna dolara

REALTOR/PLANET/PROFIMEDIA
image

Kuću je kupila za 13,5 milijuna dolara

REALTOR/PLANET/PROFIMEDIA
image

Uz vilu ima i bazen

REALTOR/PLANET/PROFIMEDIA

Posjed krasi vrt s palmama, prostrani grijani te rashlađeni bazen s barom u kojem će zvijezda moći plivati i osvježiti koktelom po želji. Blizu bazena smještena je prostrana hidromasažna kada. Kao mnoge vile na Floridi i njezina ima vlastito pristanište za gliser.

Zvijezda serije "Euforija" ondje će uživati sa zaručnikom, 40-godišnjim Jonathanom Davinom. Kako pišu američki mediji, investicija u vilu na Floridi mogla bi biti zajednički financijski pothvat.

image

Dnevni boravak u prizemlju i spavaće sobe na katu, spaja spiralno stupišne s ogradom od kovanog željeza

REALTOR/PLANET/PROFIMEDIA

Njen odabranik je poduzetnik iz Chicaga: s obzirom na to da se pisalo kako je on restorater čiji su restoran i pizzerija zatvoreni, 26-godišnja glumica to je opovrgla u razgovoru za magazin Glamour: "On nije ugostitelj. Nemam pojma odakle je to došlo. On također nije vlasnik pizzerije. On je poduzetnik iz Chicaga. Gledamo ovu pripovijest već šest godina i pitamo se odakle sve to dolazi." Viđaju se od 2018., s tim da ju je trinaest godina stariji Davino zaprosio prije dvije godine, a ona je, dakako, pristala.

image

Kupaonicu krasi mramor, kada u vitnage stilu i tuševi odijeljeni staklenom stijenom

REALTOR/PLANET/PROFIMEDIA

Raskošan dom na Floridi ima i kuću za goste te zidano spremište za čamac, piše Miami New Times. S obzirom na to da je zvijezda u usponu dvaput nominirana za nagradu Emmy, za ulogu Cassie Howard u "Euforiji" te Olivije Mossbacher u "Bijelom lotosu" - odrasla u gradu Spokaneu, država Washington, ne čudi što je odlučila skrasiti se na jugu SAD, gdje je uvijek toplo i ugodno za kupanje. U kraju koji je volio Ernest Hemingway, glumica možda neće toliko često boraviti koliko se nada. Nakon petnaest godina glume, odnosno početka 2009., malom ulogom u tinejdžerskoj seriji "90210" ponuda za nove uloge, sve je više.

Linker
22. lipanj 2024 08:57