Goran Višnjić i Nicole Kidman 

 WARNER BROS/COURTESY EVERETT COLLECTION
NAKON 26 GODINA

Sve što znamo o nastavku kultnog filma u kojem je glumio i naš Goran Višnjić

Nova "Magija" uskoro bi se trebala naći na filmskim platnima, a glavne role tumače dvije slavne holivudske glumice.

Nova "Magija" uskoro bi se trebala naći na filmskim platnima, a glavne role tumače dvije slavne holivudske glumice.

Film "Magija" iz 1998. godine mnogi pamte kao jedan od prvih holivudskih filmova našeg glumca Gorana Višnjića i to nakon što je odlučio započeti američku karijeru. Sada, pak, stiže i nastavak s dvije iste glavne glumice. Vijest je potvrdila Sandra Bullock koja je uz Višnjića i Nicole Kidman glumila u prvom filmu i koja će sa svojom australskom kolegicom ponoviti ulogu. Sandra je sve otkrila na predstavljanju knjige "The Friday Afternoon Club: A Family Memoir" redatelja Griffina Dunnea i razveselila svoje obožavatelje. Hvaleći Dunnea, koji je režirao "Magiju", glumica se dotaknula rada s njime, ali i novosti oko snimanja.

"Čitajući knjigu osjećate se kao da ste bili na stražnjem sjedalu njegova auta i sve proživljavali s njim. Imao je više života nego mačka. Ne poznajem nikoga tko je iskusio ono što i on, a još uvijek može pronaći ljubav i humor čak i na najmračnijim mjestima. No, sada je opet vrijeme za malo nevolje", zaključila je Sandra koja je rekla da će u novom nastavku "Magije" ponovno utjeloviti Sally Owens.

image

Nicole Kidman, Sandra Bullock i Goran Višnjić u filmu "Magija" iz 1998.

WARNER BROS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Nekoliko dana prije toga oglasila se i glumica Nicole Kidman te izjavila kako ćemo i nju gledati u nadolazećem filmu za koji scenarij potpisuje Akiva Goldsman. "Da, sudjelovat ću u nastavku. Imamo još puno toga za ispričati", rekla je Nicole za People.

U originalnom filmu, temeljenom na istoimenom romanu Alice Hoffman iz 1995., Nicole i Sandra su utjelovile sestre Owens, vještice koje se suočavaju s obiteljskim prokletstvom koje ih sprječava da pronađu vječnu ljubav ubijajući svoje muškarce, a jednog od njih, Jimmyja Angelova, utjelovio je i Višnjić. Prema podacima stranice The Numbers, film je na svjetskim kino blagajnama zaradio 68,3 milijuna, što je ispod njegovog budžeta jer je u njega uloženo ukupno 75 milijuna dolara. Unatoč tako niskoj zaradi, film je postao kultni klasik, a Hoffman je napisala još tri knjige o obitelji Owens zbog velike potražnje za nastavkom priče.

"Dobila sam mail od čitatelja koji su mi rekli da žele nastavak u kojem će doznati što se dogodilo s likovima. No, ja sam željela znati kako su ti likovi završili tu gdje jesu, htjela sam doznati njihovu prošlost, zato sam otišla u New York i to u Greenwich Village šezdesetih — što je moje najdraže razdoblje", rekla je autorica za Hey Alma 2021. Iako službeni datum izlaska filma zasad nije poznat, iz Warner Brosa potvrdili su da je film u razvoju i da uskoro stiže na velika platna.

image

Sandru i Nicole gledat ćemo u nastavku kultnog filma Warner Brosa

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK
Linker
23. lipanj 2024 21:03