Serija ”Spasilačka služba”

 SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
Povratak na plažu

Stiže dokumentarni serijal o kultnoj seriji iz devedesetih

Najavljen je datum izlaska dokumentarnog serijala o seriji koja je postavila standarde ljepote pred gotovo 30 godina. Što se događalo iza kamera kultne serije "Spasilačka služba" otkrit ćemo već u kolovozu.

Najavljen je datum izlaska dokumentarnog serijala o seriji koja je postavila standarde ljepote pred gotovo 30 godina. Što se događalo iza kamera kultne serije "Spasilačka služba" otkrit ćemo već u kolovozu.

Dokumentarac u četiri djela koji nas vodi iza scene "Spasilačke službe", kultne serije 90-ih, 28. kolovoza stiže na streaming platformu Hulu pod nazivom "After Baywatch: Moment in the Sun". Pod redateljskom palicom Matthewa Felkera i zahvaljujući produkcijskoj kući ABC News Studios, vraćamo se na plažu s poznatim spasiocima, i to dvije godine nakon serije "Pam & Tommy" u kojoj je fokus bio na ljubavnom životu Pamele Anderson, jedne od najupečatljivijih glumica popularne "Spasilačke službe".

image

Nicole Eggert, David Hasselhoff, Alexandra Paul, David Charvet i Pamela Anderson

SHOOTING STAR/DDP USA/PROFIMEDIA SHOOTING STAR/DDP USA/PROFIMEDIA

Dokumentarni serijal donijet će nam detaljan uvid u kulturni fenomen koji je definirao jedno doba, ali i pogled u tadašnji i sadašnji život zvijezda koje su utjelovile najpoznatije spasioce na svijetu. Kroz četiri epizode donijet će desetke novih intervju i nikad viđene snimke glumačke postave među kojima su Nicole Eggert, Carmen Electra, Billy Warlock, Alexandra Paul, Gregory Alan Williams i brojni drugi.

image

Yasmine Bleeth, Pamela Anderson i Alexandra Paul

BAYWATCH CO/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Produkcijska kuća najavila je i da nas očekuje nikad emitiran intervju s Pamelom Anderson te kućni video zapisi koje je snimila glumačka ekipa, a koji će gledateljima pružiti uvid u stvarnu dinamiku ekipe i cijenjene trenutke koji su se dogodili iza kamera. Uz sve to, dokumentarni serijal istražuje i utjecaj serije na pop kulturu te njezino trajno naslijeđe.

image

Pamela Anderson u ulozi C. J. Parker

CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Serija "Spasilačka služba" se izvorno prikazivala od 1989. do 1999., a dvije godine se emitirala i kao "Spasilačka služba: Havaji". Uz Davida Hasselhoffa, u glumačkoj ekipi bili su Pamela Anderson, Yasmine Bleeth, Alexandra Paul, Erika Eleniak, Nicole Eggert, Parker Stevenson i mnogi drugi. Hasselhoff je glumio i u spinoff seriji "Baywatch Nights", koja se emitirala od 1995. do 1997. Koliko je "Spasilačka služba" bila popularna govori i činjenica da se u jednom trenutku emitirala u 145 zemalja svijeta, više od bilo koje druge TV serije.

S obzirom na to da serija i danas ima svoje obožavatelje, ne čudi da je 2017. godine objavljen film "Spasilačka služba" s Dwayneom Johnsonom i Zacom Efronom u glavnim ulogama, a u najavi je i reboot serije na kojem će raditi kreatori iz originala - Michael Berk, Douglas Schwartz i Gregory J. Bonann, ali drugi detalji, među kojima i datum izlaska, još nisu poznati.

Linker
28. rujan 2024 17:37