Serija The Bear

 ?FX NETWORKS/COURTESY EVERETT COLLECTION
Najavljena i četvrta

Ovo smo čekali: Napokon je stigla treća sezona hit serije The Bear

Serija prati uspješnog mladog kuhara Carmyja koji pokušava unaprijediti obiteljski posao nakon bratove smrti, a nova sezona cijeli njegov tim stavlja pred uzbudljive izazove.

Serija prati uspješnog mladog kuhara Carmyja koji pokušava unaprijediti obiteljski posao nakon bratove smrti, a nova sezona cijeli njegov tim stavlja pred uzbudljive izazove.

Popularna serija "The Bear" u kojoj glavnu ulogu ima Jeremy Allen White napokon je dobila svoju dugoočekivanu treću sezonu. Ovog puta, imat ćemo prilike gledati nove zgode i nezgode uspješnog kuhara Carmyja i njegovih suradnika, a radnja serije, koju kritičari smatraju najboljom serijom o restoranskom biznisu svih vremena, prati mladog Carmyja koji nasljeđuje obiteljski lokal sa sendvičima nakon što njegov stariji brat izvrši samoubojstvo.

Nakon što napusti zavidnu poziciju u cijenjenom Michelinovom restoranu, dolazi u Chicago preuzeti lokal, pokriti bratove dugove, a pritom se suočava sa svojim traumama iz djetinjstva. U novim izazovima Carmy će se truditi više nego ikad, a usput zahtijevati izvrsnost od svoje ekipe. Potraga za kulinarskom izvrsnošću potaknut će njega i njegov tim na dostizanje novih razina, a kako tim raste, svaki će član nastojati postići višu razinu usluge.

Sve epizode nove sezone dostupne su na platformi streaming servisa Hulu, a ubrzo bi trebala stići i na program Disney+. No ovo nije jedina dobra vijest za sve ljubitelje ove hit serije. Naime, producenti su također odmah najavili i četvrtu sezonu "The Beara" koja bi na male ekrane trebala također stići već ove godine.

image

Radnja serije, koju kritičari smatraju najboljom serijom o restoranskom biznisu svih vremena, prati mladog Carmyja koji nasljeđuje obiteljski lokal sa sendvičima

?FX NETWORKS/COURTESY EVERETT COLLECTION

Inače, riječ je o seriji koja je najprije postigla veliki uspjeh na televizijskoj mreži FX, a nakon toga ju je 2022. godine otkupio streaming servis Hulu.

"The Bear je zaintrigirala obožavatelje u prvoj sezoni i tako postala kulturni fenomen. Jako smo ponosni što radimo s Christopherom Storerom, Joannom Calo, Joshom Seniorom i ostatkom kreativnog tima. Također nam je drago što radimo s odličnim glumcima: Jeremyjem Allenom Whiteom, Ayom Edebiri i Ebonom Moss- Bachrachom. Ono što su kreativni tim i glumci napravili je besprijekorno, a mi i naši partneri u Hulu jedva čekamo nove zgode i nezgode u seriji", rekao je Nick Grad, predsjednik FX Entertainmenta.

Linker
27. lipanj 2024 10:12