Lady Gaga, novi album

 INSTAGRAM
HARLEQUIN

Obožavatelji su oduševljeni: Lady Gaga najavila je novi album koji prati nastavak dugoočekivanog Jokera

Američka kantautorica otkrila je da 27. rujna izlazi album "Harlequin" na kojem se nalazi 13 pjesama, a nastao je prema njezinom liku Harley Quinn.

Američka kantautorica otkrila je da 27. rujna izlazi album "Harlequin" na kojem se nalazi 13 pjesama, a nastao je prema njezinom liku Harley Quinn.

Dugoiščekivani film ‘Joker: Ludilo u dvoje‘ 3. listopada dolazi u domaća kina, a pjevačica i glavna glumica filma Lady Gaga posljednjih dana intrigira više od 57 milijuna pratitelja na Instagramu tajanstvenim napisima za koje su mnogi pomislili da je riječ o stihovima novih pjesama i da je novi album u najavi, a sada je konačno stigla i službena potvrda.

Album dakako prati novi film, a nosi naziv "Harlequin", prema njezinom liku Harley Quinn. Poznato je da album izlazi za dva dana, 27. rujna, a na njemu se nalazi 13 pjesama.

Mnogi se već sad pitaju znači li to da će Lady Gaga objaviti dva albuma ove godine? Naime, pjevačica je nedavno najavila kako će idući mjesec objaviti singl koji vodi prema njezinom sedmom studijskom albumu. Također je davala hintove za novi album ranije ovog tjedna s jumbo plakatima koji uključuju broj "6.5", što vjerojatno znači da ne smatra da je ovo potpuni studijski album, za razliku od nadolazećeg koji je kratko najavljen kao "LG7".

Film, u kojem slavna pjevačica staje uz Joaquina Phoenixa, nastavak je prvog dijela poznatog psihološkog trilera koji je izašao još 2019. godine. I ovog puta scenarij potpisuju Todd Phillips i Scott Silver koji je također radio i na originalnom filmu.

image

JOKER: FOLIE A DEUX poster

WARNER BROS/COURTESY EVERETT COLLECTION
Linker
25. rujan 2024 15:49