ISLAND RECORDS/PLANET/PROFIMEDIA
NOVI HIT

Ljubav i posao: Popularna pjevačica u novom spotu angažirala glumca čija je najveća obožavateljica

Pjevačica neodoljivih viralnih hitova za svoj je najnoviji singl napravila savršen potez te glavnu ulogu dodijelila zvijezdi filma "Saltburn".

Pjevačica neodoljivih viralnih hitova za svoj je najnoviji singl napravila savršen potez te glavnu ulogu dodijelila zvijezdi filma "Saltburn".

Sabrina Carpenter i Barry Keoghan podigli su svoju vezu na višu razinu, a obožavatelji su ovim potezom oduševljeni. Pjevačica hit singla "Espresso" objavila je glazbeni video za svoj najnoviji singl "Please Please Please", a glavna je uloga dodijeljena njezinom popularnom dečku Barryju Keoghanu, zvijezdi filma "Saltburn".

image
ISLAND RECORDS/PLANET/PROFIMEDIA

Radnja video spota bazirana je na dinamici njihovog ljubavnog odnosa, u kojoj Sabrina, iako je Keoghana upoznala u zatvoru, živi u nadi da će zločestog dečka ipak uspjeti dovesti u red. Scenarij cijelog videa fokusiran je na izlazak Keoghana iz zatvora i početak njihove kaotične, ali fatalne veze, te uvijek savršenoj estetici slatke djevojke po kojoj je Carpenter prepoznatljiva. U još jednoj zaraznoj melodiji Sabrina preklinje svog buntovnog dečka da se vrati na pravi put i da ne "razmazuje njezinu svježe nanesenu šminku". Nakon njegovog drugog izlaska iz zatvora, Carpenter preuzima stvar u svoje ruke i zatvara svog ljubavnika na sigurno - zaveže ga u prazno skladište.

O vezi pjevačice i glumca počelo se šuškati krajem 2023., nakon što je ona prekinula kratku vezu s kanadskim glazbenikom Shawnom Mendesom i nakon što se on rastao s djevojkom Alyson Sandrom, s kojom ima sina Branda. Svojevrsna potvrda veze stigla je u veljači ove godine kada su Sabrina i Barry stigli na after party W magazina nakon dodjele Grammyja. Njihovi obožavatelji oduševljeni su ovom zvjezdanom vezom pa ne čudi što spot nakon samo jednog dana ima više od osam milijuna pregleda. Ovo je drugi singl s najavljenog novog, šestog albuma "Short n‘ Sweet" koji izlazi u petak, 23. kolovoza. S prvim singlom "Espresso", objavljenim prije samo mjesec dana, uvela nas je u ljetnu sezonu i uspjela zaludjeti slušatelje pa samo spot za pjesmu ima 50 milijuna pregleda na YouTubeu, a pjesma je u top najslušanijim pjesama na streaming servisu Spotify.

Linker
19. lipanj 2024 06:55