PRESS
Nezaboravan provod

Destination ULTRA: Jedinstveno glazbeno putovanje hrvatskim otocima uz 12 novih izvođača

Jubilarno deseto izdanje festivala ULTRA Europe ove godine donosi poseban spoj morskih ljepota i vrhunskih ritmova kroz unikatni festival Destination ULTRA.

Jubilarno deseto izdanje festivala ULTRA Europe ove godine donosi poseban spoj morskih ljepota i vrhunskih ritmova kroz unikatni festival Destination ULTRA.

Destination ULTRA je mnogo više od glazbenog festivala. Riječ je o unikatnom spoju kristalno čistih valova hrvatske obale i ritma vrhunske glazbe koji već deset godina očarava srca Ultranauta diljem svijeta. Upravo zbog te jedinstvene sinergije vrhunskih klubova, čarobnih otoka i svjetski poznatih DJ-eva Destination ULTRA danas uživa status jednog od najljepših glazbenih koncepata. Nakon objave impresivne postave umjetnika koji će proslaviti jubilarno deseto izdanje festivala ULTRA Europe i dočekati preko sto tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta na splitskom Parku Mladeži, organizatori festivala, tvrtka MPG Live, najavili su i set izvođača koji će na poseban način povezati glazbu, more, čarobne lokalitete hrvatskih otoka i ljude.

image
PRESS
image
PRESS

Jedinstveno deseto izdanje festivala započinje u splitskom Parku Mladeži koji će zasvijetliti u ULTRA Europe bojama od 12. do 14. srpnja. Armin van Buuren, Adam Beyer, Axwell, Afrojack, Alison Wonderland, Boris Brejcha, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Eric Prydz, Frankie Wah, Hardwell, Kasablanca, Kasia, Kapuchon, KSHMR, Martin Garrix, Maddix, Massano, Matroda, Mykris, Timmy Trumpet, Sebastian Ingrosso, Slander, Subtronics, Topic, Vintage Culture, Vini Vici i W&W potvrđeni su izvođači koji će svojom energijom, mozaikom zvukova i emocijama za pamćenje staviti poseban pečat na obljetnicu festivala. Slavljenička Destination ULTRA avantura počinje Regatta partyjem u bolskom 585 Clubu uz poznati nizozemski duo Lucas & Steve. Prije njihovog nastupa atmosferu će zagrijati Cats on Bricks, Vanillaz i Dadoo. Drugi je dan rezerviran za dobro znanu cjelodnevnu hvarsku party pustolovinu - Carpe Diem Beach Club na Paklenim otocima pretvorit će se u raskošnu kulisu tradicionalnog ULTRA Beach eventa gdje uzvanike očekuje spektakularna postava DJ-a - Tchami, Sam Feldt, Jonas Blue, Goldfish i CUEBRIK. Zatim slijedi program RESISTANCE Hvar koji je rasprodan, a ove godine predstavlja Britanca Massana, koji se univerzalno smatra jednom od najvećih zvijezda u posljednje dvije godine. Destination ULTRA završava na Visu, uz program RESISTANCE VIS koji je na rasporedu 17. srpnja, na jednom od najekskluzivnijih mjesta na Mediteranu, u tvrđavi Fort George. Riječ je o boutique događanju koje je rezervirano za 2000 posjetitelja, a za glazbu je ove godine zadužena još jedna Dj-ica, producentica iz Kijeva, Korolova.

image
PRESS
image
PRESS

Za sve one koji ovo putovanje žele začiniti s malo luksuza, organizatori su pripremili savršenu sedmodnevnu fuziju glazbe, mora i ekstravagancije na krstarenju mega jahtom ULTRA Europe. Riječ je o iskustvu koje spaja najbolje od oba svijeta - prekrasne krajolike Hrvatske i poznate ritmove festivala. Uključuje smještaj u dvokrevetnoj kabini, uz doručak i ručak te VIP ulaznice na sve službene partyje desetog izdanja festivala ULTRA Europe. Ostalo je još samo pet slobodnih kabina za sve one koji žele iskusiti ULTRA Europe doživljaj u potpunosti, a više informacija o destinacijama i ulaznicama mogu se pronaći na poveznici. Cijena trodnevnih festivalskih ulaznica za hrvatske građane u FAZI 2 iznosi 115€ dok je za trodnevnu VIP ulaznicu potrebno izdvojiti 289€. Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu, gdje će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

image
PRESS
image
PRESS
Linker
05. srpanj 2024 10:50