unsplash

 UNSPLASH
Beauty novitet

Ključ vječne ljepote: Luksuzni brend predstavio proizvod koji hrani kožu iznutra i pruža prirodan, blistav i zdrav izgled

Kako unutarnja njega pomoću visokokvalitetnog hidroliziranog kolagena može unaprijediti zdravlje i izgled vaše kože – prirodno, efektivno i dugotrajno.

Kako unutarnja njega pomoću visokokvalitetnog hidroliziranog kolagena može unaprijediti zdravlje i izgled vaše kože – prirodno, efektivno i dugotrajno.

Kada pomislimo na njegu kože, često se fokusiramo na proizvode koje nanosimo izvana – kreme, serume, maske i slične tretmane. Međutim, prava ljepota dolazi iznutra, a to se odnosi i na našu kožu. Zamislite da svako jutro, dok gledate svoj odraz u ogledalu, možete vidjeti ne samo rezultate pažljive vanjske njege, već i prednosti unutarnje podrške koju pružate svojoj koži. U svijetu u kojem je fokus na vanjskom izgledu, često zaboravljamo koliko je važno hraniti našu kožu iznutra.

image

Collagen Intravital Plus

PROMO

Nutrikozmetika je odgovor na ovu potrebu – kombinacija prehrane i ljepote, gdje dodaci poput kolagena igraju ključnu ulogu u održavanju zdrave, čvrste i mladolike kože. Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom tijelu i igra ključnu ulogu u strukturi kože, kose, noktiju, ali i zglobova i kostiju. No, kako starimo, proizvodnja kolagena u tijelu prirodno opada, što rezultira pojavom bora, opuštenosti kože i smanjenom elastičnošću. Ovaj proces se može ubrzati uslijed izloženosti suncu, zagađenju, stresu i nezdravom načinu života. Upravo ovdje na scenu stupa Collagen Intravital Plus, luksuznog kozmetološkog brenda QMS Medicosmetics.

image
PROMO

Ovaj inovativni dodatak prehrani, koji sadrži visoko kvalitetan hidrolizirani kolagen, pažljivo je formuliran kako bi pomogao vašem tijelu da nadoknadi ono što priroda polako oduzima. Redovitim unosom Collagen Intravital Plus, vaša koža dobiva neophodne nutrijente iznutra, podražavajući proces regeneracije, hidratacije i zaštite.

Collagen Intravital Plus sadrži:

1. Hidrolizirani kolagen: pomaže u obnovi zaliha kolagena u tijelu, što rezultira smanjenjem bora i poboljšavanjem čvrstoće kože.

2. Vitamin C: ključan za sintezu kolagena, također djeluje kao snažan antioksidans, štiteći kožu od antioksidativnog stresa.

3. Hijaluronska kiselina: pruža dubinsku hidrataciju, zadržavajući vlagu u koži za svjež i gladak izgled.

4. Vitamin E i B: podržavaju regeneraciju stanica i štite kožu od slobodnih radikala.

image
PROMO

Collagen Intravital Plus nije samo još jedan dodatak prehrani – to je ključna komponenta vaše svakodnevne rutine koja podupire ljepotu i zdravlje iznutra prema van. U svijetu gdje vanjski izgled često dolazi u prvi plan, važno je ne zaboraviti unutarnju njegu. Uzimanjem dvije kapsule dnevno dovoljno je da vaša koža osjeti sve prednosti koje Collagen Intravital Plus može pružiti. Uložite u svoju kožu iznutra i vidjet ćete kako se ta briga reflektira u vašem vanjskom izgledu – prirodno, blistavo i zdravo. Proizvod je dostupan u webshopu Biokozmetike, ekskluzivnog zastupnika za QMS Medicosmetics Hrvatska, na www.biokozmetika.hr

Linker
25. rujan 2024 16:21