Franka Batelić na predstavljanju brenda Frankly good, 2023. 

 PRESS
Beauty noviteti

Stižu novi Frankly good proizvodi, ruž za usne u olovci imat će šest novih nijansi, a nas najviše intrigira nijansa 90s Mocha

Brend pjevačice Franke Batelić predstavio je novi proizvod koji je osmišljen za jednostavnu svakodnevnu uporabu.

Brend pjevačice Franke Batelić predstavio je novi proizvod koji je osmišljen za jednostavnu svakodnevnu uporabu.

Najavljivalo se naveliko, a sada je čekanju napokon došao kraj - Frankly good, domaći brend pjevačice Franke Batelić, najavio je nove proizvode. Riječ je o Lip Crayon ružu za usne u olovci koji dolazi u šest različitih nijansi.

Brend je već neko vrijeme intrigirao objavama na društvenim mrežama kako novi proizvodi uskoro stižu, a sada su objavili ruž i to u šest nijansi. Novi ruž za usne u olovci osmišljen je za svakodnevnu i jednostavnu upotrebu, a nove neodoljive nijanse inspirirane su svijetom oko nas. Dizajniran je na način da olakša make-up rutinu uz on-the-go-formulu, bez kompromisa u kvaliteti.

S balzamastom satenskom laganom formulom, usnama pruža prekrasan sjaj, lako se nanosi i savršen je za svakodnevnu upotrebu. Ključni sastojci ovih ruževa u olovci su ulje lista masline koje hidratizira usne, zatim ricinusovo ulje koje štiti usne i čini ih glatkima te palma karnauba koja štiti usne od suhoće i ispucalosti.

Jedna od novih nijansi je Peach dream, nježna nijansa koja kombinira ružičastu, narančastu i svijetlo smeđu boju, zatim strastvena i senzualna nijansa TanGo prema istoimenom plesu te savršena topla nude nijansa koja se može nositi svaki dan i u svako vrijeme, Daily tan. Bojama cvjetova inspirirana je nijansa Flower Market, a ona je kombinacija nježne ružičaste i ljubičaste s elementima svježine i prirodnosti, Authentic self je pink nijansa, a smećkasta nijansa koja se veže uz devedesete, nosi naziv 90s Mocha.

image

Franka Batelić na predstavljanju brenda Frankly good, 2023.

PRESS

Domaća pjevačica je svoj brend predstavila u svibnju prošle godine. "Ovo je vrlo poseban projekt za nas jer smo u njega uložili i srce i dušu. U svakom koraku procesa bio nam je bitan svaki detalj, svakom smo se proizvodu maksimalno posvetili i jedva sam čekala dan kad ću ih moći podijeliti sa svima", rekla je na prvom predstavljanju Frankly good linije proizvoda. Inspiraciju za proizvode pronašla je u Istri – u isto vrijeme cilj je bio ostati autentičan, povezati tradiciju i predivnu Istru koja ima toliko toga za ponuditi.

image

Franka Batelić prilikom predstavljanja blagdanske kampanje za Frankly good

PROMO
Linker
26. rujan 2024 17:02