rose inc
TEŠKA ODLUKA

Slavna Viktorijina anđelica otkrila da napušta svoj brend

Dok druge zvijezde pokreću svoje beauty brendove u potrazi za dodatnom zaradom na slavi, Rosie Huntington-Whiteley od svojeg je projekta morala odustati.

Dok druge zvijezde pokreću svoje beauty brendove u potrazi za dodatnom zaradom na slavi, Rosie Huntington-Whiteley od svojeg je projekta morala odustati.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley, bivša Viktorijina anđelica, objavila je da napušta svoj beauty brend koji je osnovala 2018. godine. Popularna Britanka oduševila je svoje obožavatelje kada je, nakon nekoliko godina razvijanja brenda, 2021. predstavila svoje beauty proizvode pod imenom Rose Inc, a s obzirom na to da na Instagramu ima gotovo 20 milijuna pratitelja koji je prate upravo zbog modnih i beauty savjeta, razočaranje je veliko.

image

Rosie Huntington-Whiteley

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

"Osnovala sam Rose Inc 2018. s ciljem razvijanja beauty zajednice i kreiranja izvanrednih proizvoda koji su u skladu s mojim vrijednostima i vjerovanjima. S obzirom na nedavne promjene unutar poslovanja, donijela sam odluku da ću napustiti brend. U kolovozu 2023. godine, Amyris Inc, investitor u Rose Inc, je proglasio bankrot zbbog čega se moj brend našao na aukciji i prodan je onome tko ponudi najviše. Brend je sada u novom vlasništvu i od sada nadalje ja više nisam ni na koji način uključena u njegovo poslovanje, proizvode i promocijske aktivnosti. Autentičnost i integritet su ključne stavke u svakom poslovnom pothvatu na koji se odlučim i zbog toga je stiglo vrijeme da zatvorim ovo poglavlje i krenem u nove avanture", napisala je slavna manekenka u objavi te se na kraju zahvalila zajednici koju je u tom periodu izgradila i koja ju je u tom periodu podržavala i vjerovala u nju.

image

Balzam i ruž u olovci bio je jedan od bestsellera

ROSIE INC

Brend Rose Inc u svojoj je ponudi imao make-up, proizvode za njegu kože te razne dodatke poput kistova te višekratnih blazinica za skidanje šminke od bambusa. Rosie je nakon objave dobila veliku podršku svojih pratitelja i prijatelja, a među prvima oglasio se i njezin zaručnik, glumac Jason Statham koji joj je poručio da će biti drugih prilika.

"Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore... Drago mi je da je ovo iza nas. Najbolje tek dolazi", napisao je.

Linker
05. svibanj 2024 09:37