Fenty EdP

 FENTY BEAUTY
MIRISNI FAVORITI

Sedam mirisa jeseni: Ovo su parfemi koji najbolje nagovještavaju novu sezonu

Odmak od ljetnih mirisa nadahnutih morem do cvjetnih i klasičnih drvenastih nota sezone - upoznajte parfeme kao stvorene za jesen.

Odmak od ljetnih mirisa nadahnutih morem do cvjetnih i klasičnih drvenastih nota sezone - upoznajte parfeme kao stvorene za jesen.

Najbolji jesenski parfemi sjajan su prikaz samog godišnjeg doba, a ovi mirisi pružaju besprijekoran prijelaz od prozračnih cvjetnih i svježih ljetnih nota nadahnutih morem do prizemnijih mješavina začinskog mošusa koje su nedvojbeno još bolje kada su slojevite.

Bilo da želite započeti jesen s klasičnim drvenastim notama sezone, poput sandalovine i pačulija, ili ste ipak ljubitelji voćnih mirisa i mirisa vanilije, postoji opcija za sve. Donosimo popis nekih od najboljih jesenskih parfema kojima stručnjaci, ali i kupci daju zlatne zvjezdice.

image

BYREDO Eleventh Hour EdP
50mL, 165 eura
100mL, 240 eura

NOTINO

Eleventh Hour je jedan od klasičnih jesenskih favorita. Njegova kombinacija toplih nota bergamota, ruma i divlje smokve jednako je primamljiva koliko i ugodna, a da pritom nije previše nadmoćna. Baza parfema, koja se najdulje zadržava na koži, sačinjena je od slatkih, toplih nota tonka graha i drva kašmira. Ako volite slojevitost i kombinacije mirisa, ovaj parfem se lijepo slaže s bilo kojim parfemom od vanilije.

image

FENTY EdP

30mL, 83 eura

75mL, 125 eura

FENTY BEAUTY

Fenty Eau de Parfum dugogodišnji je značajni jesenski miris. Pikantni je cvjetni miris u kombinaciji magnolije, mošusa, mandarina i bugarske ruže. Rihanna ga je napravila prema svojim najdražim kombinacijama mirisa, a dostupan je i kao krema za tijelo koja je idealna za dugotrajno nanošenje mirisa.

image

Burberry Goddess EdP

30mL, 94,39 eura

50mL, 133,99 eura

100mL, 184,19 eura

DOUGLAS

Burberry Goddess idealan je za sve ljubitelje mirisa vanilije. Aromatični miris predvođen je snažnim triom vanilije. Na vrhu je infuzija vanilije s drvenastim tonovima, u srcu kavijar od vanilije s bogatom slatkoćom, a u bazi absolut vanilije obogaćen blistavom lavandom. Ovaj senzualni miris je veganska formula napravljena od vanilije s Madagaskara. Ovo je također prvi Burberryjev parfem koji se može puniti.

image

eilish Billie Eilish No.2 EdP

30mL, 50,99 eura

50mL, 61,19 eura

100mL, 71,39 eura

DOUGLAS

Eilish No.2 parfem pjevačice Billie Eilish odmak je od njezinog prvog mirisa, s cvijetom jabuke i notama palo santo savršenim za jesen i zimu.

image

Tom Ford Myrrhe Mystère EdP

50mL, 424,99 eura

DOUGLAS

Topla i začinjena parfemska voda Myrrhe Mystere Tom Forda sadrži poznate, ugodne mirise sandalovine i akord vanilije preliven esencijom smirne koja daje malo tajanstvenosti. To je vrsta mirisa u kojoj je najbolje uživati ​​izbliza, utjelovljujući bezvremeno bogatstvo i otključavajući modernu vedrinu.

image

Yves Saint Laurent Le Parfum EdP

30mL, 112,29 eura

50mL, 142,79 eura

90mL, 193,79 eura

DOUGLAS

Topli cvjetni Libre Le Parfum YSL Beautyja miriše kako je biti u čvrstom zagrljaju. S notama cvijeta naranče, akordom šafrana i srcem lavande, njegova mješavina nekako još bolje miriše nakon što se osuši i zadrži se na koži satima.

image

CHANEL COCO MADEMOISELLE EdP

35mL, 85,69 eura

50mL, 126,39 eura

100mL, 175,69 eura

200mL, 278,49 eura

DOUGLAS

Chanelova cvjetno-drvena parfemska voda Coco Mademoiselle dovoljno je svestrana za svakodnevno nošenje, ali najbolja samo za najposebnije prilike. Osim toga, akordi jasmina iz Grassea i svibanjske ruže stručno se stapaju s vetiverom i pačulijem za dugotrajan miris.

Linker
23. rujan 2024 16:02