parfemi s notom jabuke

 INSTAGRAM/GLORIA EDIT
Mirisni favoriti

Savršeni za jesensku sezonu: Ovi parfemi na bazi jabuke su kao stvoreni za hladnije dane, a neki su i na popustu!

Jabuka u parfemima često simbolizira određenu svježinu, a dolazi u raznim varijacijama - od slatkih pa sve do nešto kiselkastijih nota.

Jabuka u parfemima često simbolizira određenu svježinu, a dolazi u raznim varijacijama - od slatkih pa sve do nešto kiselkastijih nota.

Kalendarski smo već zakoračili u jesen, a zahlađenje nam je donijelo i promjene - kako u modnom, jednako tako i u beauty svijetu. Između ostaloga, ponovno su nam se vratile posebne mirisne palete koje odražavaju toplinu i boje ovog godišnjeg doba. Među njima su i neodoljivi parfemi s notom jabuke koji savršeno hvataju pravu suštinu jeseni, stvarajući osjećaj udobnosti i nostalgičnih uspomena.

Ova voćna nota, koja se često doživljava kao simbol plodnosti i obilja, unosi svježinu koja budi senzualnost i vitalnost. Note mnogima omiljenog voća najčešće se kombiniraju s drvenastim i začinskim notama, stvarajući pritom mirisnu harmoniju koja će nas zagrijati u hladnijim danima koji dolaze. Upravo smo zbog toga odlučili izdvojiti nekoliko naših favorita u čijem sastavu ima i jabuke.

image

Dolce & Gabbana Light Blue parfem 100 ml (91 euro)

NOTINO

Dolce & Gabbana Light Blue jedan je od parfema koji se ističu svojom voćnom i citrusnom notom, a svježa jabuka u njegovom sastavu unosi određeni dašak energije i mladenačkog duha.

image

Marc Jacobs Daisy parfem 50 ml (121,19 eura)

DOUGLAS

Marc Jacobs Daisy još je jedan parfem koji je među savršenijim mirisima upravo za jesensku sezonu. Delikatna slatkoća jabuke ovdje se savršeno stapa s laganim cvjetnim tonovima, stvarajući miris koji odiše lakoćom i radošću.

image

Chanel Chance Eau Tendre toaletna voda 100 ml (178,24 eura)

NOTINO

Chanel Chance Eau Tendre osvježavajući je miris u kojem se jabuka savršeno spaja s drugim voćnim notama. Iako je riječ o dosta jakom parfemu, nije preintenzivan što ga čini idealnim za svaki dan.

image

Burberry Brit for Her parfemska voda 100 ml (43,60 eura)

NOTINO

Još jedan parfem koji ni slučajno ne smijemo zaboraviti, a ističe se upravo svojim voćnim notama jabuke je Burberry Brit For Her. Ovaj ženski miris sa slatkim notama jabuke pruža toplinu i sofisticiranost te je kao takav savršen za hladnije dane koji su nam već stigli.

image

Yves Saint Laurent Libre toaletna voda 90 ml (158,19 eura)

DOUGLAS

Yves Saint Laurent Libre je miris koji slavi slobodu i individualnost, a u njegovom sastavu nalazi se i nota jabuke. Ona dodaje određenu dozu svježine i sočnosti ovom popularnom parfemu, stvarajući pritom energičnost koja se savršeno uklapa s ostalim sastojcima.

Linker
28. rujan 2024 16:13