Chanel
KAP LUKSUZA

Novi dizajn bočice popularnog Chanelovog parfema

Kultni Chanelov miris - N°5 L’EAU dolazi u limitiranoj verziji, a njegov elegantni dizajn oduševit će sve beauty kolekcionare.

Kultni Chanelov miris - N°5 L’EAU dolazi u limitiranoj verziji, a njegov elegantni dizajn oduševit će sve beauty kolekcionare.

Proziran i ovalni dizajn nove bočice inačice parfema Chanela 5 podsjeća na kapljicu, kojom kao da poručuje dovoljna je tek kap ove čarolije na vašoj koži. Bočica koja oduševljava elegancijom i suvremenim dizajnom u sebi nosi Chanelov cvjetni, osvježavajući miris koji slavi jednostavnost i sofisticiranost, no s modernim zaokretom koji će osvojiti ljubiteljice luksuza. Njegov mirisni trag u trenu stvara ovisnost, ali i sjećanja na voljenu osobu, putovanja ili emociju.

image
Chanel

Ovaj mirisni „ogrtač” prikladan je za svaku priliku, a traje baš kao u snovima, samo na trenutak, koliko i njegovo limitirano izdanje. Osim fantastičnog mirisa i inovativne, cool bočice, najbolje od svega je što ga možete držati poput kapi, kapi na dlanu. Chanel N°5 L‘Eau predstavljen je 2016., a kreirao ga je Olivier Polge, kao varijantu kultnog mirisa, posvećenu mlađoj publici. Ova laganija i svježija interpretacija ikonskog parfema sadrži limun, mandarinu, naranču i neroli u gornjim notama, a srce mu čine ruža, ylang-ylang i jasmin, dok mu je baza u cedru i vetiveru. U najnovijem izdanju moći će se kupiti po cijeni od 142 eura za 50 ml, i to već od idućeg tjedna, točnije od 13. lipnja. Jer, svi mi trebamo kap, kap mirisa Chanel N°5 L’EAU!

image

Chanel N°5 L‘Eau predstavljen je 2016., a kreirao ga je Olivier Polge

Chanel
Linker
22. lipanj 2024 20:51