SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
POSLOVNA ŽENA

Nakon što je najavila novi poslovni pothvat, Rihanna pokazala svoju prirodnu kosu

I naravno da se radi o marketinškom potezu jer je barbadoška pjevačica prošlog tjedna najavila svoju liniju proizvoda za njegu - kose.

I naravno da se radi o marketinškom potezu jer je barbadoška pjevačica prošlog tjedna najavila svoju liniju proizvoda za njegu - kose.

Slavna pjevačica nakon dugo vremena pojavila se u javnosti sa svojom prirodnom kosom - bez ekstenzija ili perike i iznenadila obožavatelje. Naime, Rihannina kosa je kratka, kovrčave teksture i obojena u plavo. Obožavatelji su, naravno, oduševljeni, a njezin potez je zapravo marketinške prirode jer je prošlog tjenda otkrila da će svoj beauty brend proširiti s još jednom linijom - onom za njegu svih tipova vlasi.

image

Rihanna s prirodnom kosom

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Obitelj se povećava, stiže Fenty Hair, vrijeme je da napokon doživite novo iskustvo njege kose koje ste čekali," stoji u njenoj objavi na kojoj pak je nosila cool pixie frizuru. Svestrana glazbenica redovito mijenja dužinu i boju kose pa je tako proljetos, na utrci Formule 1 u Miamiju imala ružičastu nijansu, a pamtimo je i kao crvenokosu, crnku te brinetu. S obzirom na tolike promjene, Rihanna se zasigurno pobrinula da formula njezinih proizvoda bude njegujuća i obnavljajuća.

image

Prošlog mjeseca, na utrci Formule 1 u Miamiju pozirala je s partnerom i otkrila novu boju kose

RYAN ROLO/SHUTTERSTOCK

"Znate koliko mi je važno mijenjati izgled. Imala sam gotovo svaku teksturu, boju, duljinu, pa lansiram fleksibilnu liniju proizvoda dizajniranu za jačanje i obnavljanje svih vrsta kose, to je ono što nam uistinu treba! Vrijeme je za igru i jačanje kose sa stilom", dodala je u objavi uz efektnu kampanju.

Kada je nedavno promovirala nove proizvode iz svoje kozmetičke linije, pokazala je bob boje meda i šiške. Svaki put uspijeva joj pokazati drugačiji, zanosan izgled i iznenaditi fanove, a da pritom ostaje vjerna sebi. Vjerojatno je to tajna uspjeha njenog modno-kozmetičkog imperija vrijednog 1,4 milijarde dolara. Dodajmo i to da će Rihannina linija za njegu kose biti dostupna 13. lipnja.

image

Tamnokosa i trudna Rihanna s partnerom A$AP Rockyjem na prošlogodišnjoj Met Gali

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

I dok je nedavno New Yorkom prošetala u majici s porukom "umirovljena sam", 36-godišnja zvijezda s Barbadosa ni ne pomišlja na mirovinu - barem kada je njezin kozmetički imperij u pitanju. Ipak, ta poruka možda se odnosila na njezinu glazbu s obzirom na to da su obožavatelji sve nestrpljiviji jer je najavljivala nove pjesme, ali još uvijek se ništa nije dogodilo te je posljednji album objavila 2016. godine.

Zanimljivo je spomenuti da kada je u veljači njezinog partnera ASAP Rockyja u videu na X-u u kojemu se fotografira s pariškim obožavateljima, jedna osoba upitala kada će Rihanna objaviti svoj dugo očekivani album "R9", on odgovorio: "Radi na tome", nasmijao se i otišao. Rihanna je u razgovoru za Entertainment Tonight sredinom travnja, dok je promovirala svoje tenisice Fenty x Puma Creeper Phatty Earth Tone, također dala komentar u vezi s projektom i obećala da se isplati čekati novu glazbu tako da se sve čini da se poruka o mirovini nije odnosila ni na jedan dio njezine bogate karijere.

Linker
11. lipanj 2024 07:10