Hrvoje Vukoja, parfemi

 PROMO
zanimljiva konferencija

Jedinstvena parfemska priča stiže u Zagrebu, a iza nje stoji poduzetnik Hrvoje Vukov

Stručna imena iz područja psihologije, dermatologije kao i predstavnici parfumerija i parfemskih brendova okupit će se idućeg tjedna kako bi publici približili mirisne teme s drugačijim pogledima.

Stručna imena iz područja psihologije, dermatologije kao i predstavnici parfumerija i parfemskih brendova okupit će se idućeg tjedna kako bi publici približili mirisne teme s drugačijim pogledima.

Poduzetnik Hrvoje Vukov 2022. godine pokrenuo je projekt #mirisnepriče koje podrazumijevaju mirisne večere, masterclassove s parfumerima i parfemsku sobu koja krije jednu od najljepših parfemskih kolekcija u regiji s posebnim fokusom na niche brendove, a sada se odlučio na novi korak u projektu, organizaciju prve parfemske konferencije na našim prostorima. Naime, 18.5. s početkom u 9:00 sati u hotelu Westin održati će se jedinstveni regionalni parfemski projekt - parfemska konferencija #mirisnepriče powered by JANA NAILS.

Jedinstveni je to regionalni projekt čiji program vrlo jasno ukazuje da se temi mirisnih kreacija može pristupiti puno dublje od samo pukog sviđanja ili ne sviđanja određenog parfema, svijeće ili mirisne kozmetike. Naime, Hrvoje će sa svojim timom okupiti na pozornici stručna imena iz područja psihologije i dermatologije kao i predstavnike parfumerija i brendova kako bi publici približili mirisne teme s nekim drugačijim pogledima.

image
PROMO

Neurolog dr. Filip Đerke tako će održati predavanje na temu „Psihologija i mirisi“, dr. Ljiljana Škrinjar kao dermatovenerolog će odgovoriti na pitanja o mirisima u kozmetici i zasigurno razriješiti neke od mitova. Na pozornici će im se pridružiti i vlasnik parfumerije MARTIMEX, Veljko Marton koji će ispričati svoja jedinstvena iskustva kako se parfumerijski svijet razvijao od ‘90ih do danas, dok će Valentina Žiljak u ime BELODORE parfumerija kao najvećeg regionalnog lanca predstaviti svoj razvojni put. Svakako će biti i zanimljiv sadržaj u suradnji s gošćom iz HGK Jagodom Divić jer će se aktualizirati pitanje regionalne perspektive na mapi parfemske industrije. Vrhunac konferencije svakako je masterclass koji će održati Philip Birkholz, a unutar kojeg će nam predstaviti niche brend BIRKHOLZ koji je trenutno jedan od najbrže rastućih parfemskih brendova u svijetu. Kroz cijelo trajanje konferencije posjetitelji će imati priliku i upoznati se s brendom JANA NAILS koji se sjajno uklapa u ovaj mirisni lifestyle, a primjer je poduzetničke priče koja inspirira i motivira. Po završetku konferencije, autor će lansirati i novu platformu ADRIA PERFUME AWARDS.

Svi mi imamo svoje #mirisnepriče stoga ukoliko ste ljubitelj parfema dođite u hotel Westin 18.5. s početkom u 9:00 sati i otkrijte što su organizatori sve pripremili s partnerima prve parfemske konferencije na našim prostorima. Po prvi put na jednom mjestu okupiti će se parfumerije LANA, MARTIMEX, BELODORE, DIVINITY ali i drugi predstavnici brendova kao što su L‘Oréal Luxe, BEAUTY PHARMACY, ORBICO BEAUTY, RADIX, PROMANDS SLOVENIJA sa svojim bestsellerima i novitetima. Bit će tu i regionalni brendovi niche parfema (Sortilege Olfactive Arts iz Hrvatske i JUNO iz Slovenije) koje možete upoznati.

Linker
09. svibanj 2024 14:44