U uređenju prevladavaju svijetle nijanse

 PRESS
Nova lokacija

Dame će ga obožavati: U Zagrebu otvoren luksuzni frizerski salon iza kojeg stoji splitski par

Nakon Splita i u Zagrebu je otvoren salon AK Hair by Ana Krstulović, sofisticirana destinacija posvećena stvaranju savršene i zdrave kose.

Nakon Splita i u Zagrebu je otvoren salon AK Hair by Ana Krstulović, sofisticirana destinacija posvećena stvaranju savršene i zdrave kose.

Nakon Splita i Zagreb je dobio salon AK Hair by Ana Krstulović, koji je svečano otvoren 25. svibnja u Ulica Grada Vukovara 238a. Ovaj luksuzni salon zagrebačkim damama donosi novu razinu frizerskog iskustva, na razini najprestižnijih svjetskih salona - od savršenih rezova do najmodernijih boja, profesionalnu njegu i tretmane prilagođene individualnim potrebama kose, koristeći najnovije tehnologije i proizvode i to u luksuznom ambijentu i opuštenoj atmosferi.

image

Prostor je svijetao i prostran

PRESS
image

AK Hair posluje u Zagrebu i Splitu

PRESS
image

Brojne dame okupile su se na otvorenju

PRESS

Partneri Ana Krstulović i Roko Božiković, poznati po svom glamuroznom salonu u Splitu koji privlači brojne zvijezde, donijeli su svoj jedinstveni talent i magiju u srce Zagreba. Ovo nije samo još jedan frizerski salon – ovo je sofisticirana destinacija posvećena stvaranju savršene i zdrave kose koja odražava jedinstvenu ljepotu svake klijentice.

image

Partneri Ana Krstulović i Roko Božiković

PRESS
image

Dame očekuju luksuzni ambijent i opuštena atmosfera

PRESS
image

Salon je posvećen stvaranju savršene i zdrave kose

PRESS

Kako svojim klijenticama žele priuštiti najluksuznije iskustvo za sva osjetila, tako je njihov izbor za suradnju ponovno ikonski francuski brend Kérastase, koji ove godine slavi 60 godina postojanja, te nudi bezbroj inovacija za njegu kose. S obzirom na visoke selektivne standarde poslovanja Kérastase je prisutan u svega jedan posto svih svjetskih salona, a AK Hair je upravo jedan od njih.

image

Svečano otvorenje zagrebačkog AK Hair salona

PRESS
image

AK Hair kontinuirano prati najnovije trendove i tehnike u njezi kose

PRESS

Tim vrhunskih frizera u salonu AK Hair uz kontinuirano usavršavanje i praćenje najnovijih trendova i tehnika, kreirat će frizuru koju vaša kosa sanja. Ekstenzije iz vlastitog brenda Dream Hair osiguravaju da vaša kosa bude zdrava i sjajna, a frizura punija i po želji duža. Kako je poznato Dream Hair ekstenzije izrađene su od najkvalitetnije premium slavenske kose, poznate po svojoj izdržljivosti, mekoći i sposobnosti savršenog uklapanja u postojeću strukturu kose. Ove beskompromisno fine ekstenzije pružaju prirodni pad i sjaj, te omogućuju kreiranje frizura koje su prava umjetnička djela.

Linker
29. svibanj 2024 11:15