baby blue manikura

 INSTAGRAM/@OVERGLOWEDIT
Trendi manikura

Baby blue nokti: Nježna i neodoljiva nijansa koju ćemo rado nositi ovog ljeta

Riječ je o boji koja predstavlja savršeno osvježenje za svačije nokte, a pritom nije upadljiva pa je tako odličan odabir i za one koji inače biraju samo nude nijanse.

Riječ je o boji koja predstavlja savršeno osvježenje za svačije nokte, a pritom nije upadljiva pa je tako odličan odabir i za one koji inače biraju samo nude nijanse.

Povratak pastelnih boja već je neko vrijeme aktualan u svijetu, a kada je riječ o manikuri - beauty trendovi jasno nam otkrivaju kako bi i ovog ljeta jedan od najvećih hitova mogli biti nokti u baby blue nijansi. Kao što samo ime govori, riječ je o plavoj boji koja se prvenstveno ističe svojom jednostavnošću i elegancijom, a za razliku od jarkih tonova koji su uglavnom prevladavali u jesenskim i zimskim danima, za ljeto ipak radije biramo nježnije, pastelne nijanse. Upravo je takva i ova baby blue manikura koju ćemo, barem ako možemo vjerovati društvenim mrežama, nositi u narednim mjesecima. Uostalom, postoji li bolja boja za ljetne dane od pastelno plave koja nas automatski asocira na more?

S obzirom na to da je riječ o nježnoj i sofisticiranoj nijansi, baby blue nokti jednostavno se kombiniraju s drugim različitim stilovima. Od klasičnih, jednobojnih pa sve do plave francuske manikure s twistom, sa sigurnošću možemo reći kako s ovom trendi nijansom nije moguće pogriješiti.

Isto tako, vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama ako kažemo da baby blue boja odlično izgleda na noktima u bilo kojem obliku pa će je tako jednako rado nositi oni koji preferiraju dulje nokte, ali i oni koji ipak više vole imati nokte u nešto kraćoj varijanti.

Linker
29. rujan 2024 01:05