BULGARI/PLANET/PROFIMEDIA
Žene su oduševljene

Anne Hathaway otkrila svoj omiljeni beauty trik: Usne će vam izgledati punije, a potrebna vam je samo - ukosnica za kosu

Holivudska glumica odnedavno je na TikToku, a iz dana u dan ima sve više pratitelja koji jedva čekaju svaku njezinu novu objavu.

Holivudska glumica odnedavno je na TikToku, a iz dana u dan ima sve više pratitelja koji jedva čekaju svaku njezinu novu objavu.

Premda je odnedavno prisutna na TikToku, holivudska glumica Anne Hathaway iz dana u dan ima sve više pratitelja na toj mreži, a sada taj broj iznosi nešto manje od pola milijuna. TikTok zajednici pridružila se u svibnju ove godine, a u videu se prisjetila najupečatljivijih trenutaka u posljednje četiri godine, od uživanja u plesu na prošlogodišnjem partyju modne kuće Valentino u Parizu do susreta s Meryl Streep i Emily Blunt, kolegicama iz hita "Vrag nosi Pradu" na ovogodišnjoj dodjeli Nagrada udruženja glumaca. Prvi video 41-godišnje zvijezde filma "Ideja o tebi" do trenutka pisanja ovog teksta pregledan je 5.8 milijuna puta, druga objava odnosi se na trenutke sa snimanja kampanje za Bvlgari i ima oko 770 tisuća, dok je treći video ponovno postao viralan. Naime, u njemu slavna oskarovka pokazuje trik kako popuniti usnice uz pomoć ukosnice za kosu, a njezina je objava, sasvim očekivano, oduševila brojne žene diljem svijeta.

Uz zvučnu kulisu Meghan Trainor i njene pjesme "Lips Are Movin", Anne Hathaway sjedi na stolici za šminkanje dok ju vizažist Adir Abergel uređuje za snimanje kampanje kozmetike Shiseido. Glumica je preko sebe prebacila crni Versace ogrtač i u zrcalu pozorno motri svoje usne. "Gornja usna danas mi izgleda nekako uvenulo", kaže dobitnica Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu "Les Misérables". Zatim uzima ukosnicu za punđu čiji krajevi imaju okrugle završetke.

"Potaknite cirkulaciju krvi u usni, stimulirajte usnu da pokuša vratiti malo krvi", rekla je glumica tapkajući ukosnicom po usni. U šali je rekla da ju zbog neobičnog trika svi gledaju kao da ima tri glave, što je popratila zafrkantskom fotografijom sebe s tri glave, ali napominje da stvar zbilja djeluje. Na kraju je pratiteljima poručila da budu oprezni. "Odričem se odgovornosti... Pazite da ne pretjerate, ne forsirajte, to trebate učiniti jako, jako nježno kako ne bi došlo do ozlijede", poručila je glumica.

Ispod videa odmah su uslijedili brojni pozitivni komentari i komplimenti na račun njezina izgleda. "Moj Bože, ona izgleda kao da ima 25. Nema šanse da je u 40-ima", komentirao je video jedan obožavatelj. Da trik funkcionira, ambasadorica Bulgarija pokazala je nedavno kada je iskombinirala jednostavnu Gap haljinu-košulju čija je cijena 158 dolara i skupocjen nakit te draguljarske kuće. Dakako, usne su joj bile seksepilne i pune.

image

Anne Hathaway u kreaciji Versace na premijeri filma
‘The Idea Of You‘

LEV RADIN/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK
Linker
30. lipanj 2024 17:04