JOHN PAVLISH
Ljepota koja ne blijedi...

Ovo su anti-age tretmani koje obožavaju poznate Hrvatice

Polikliniku je na kratko zamijenila profesionalnim foto studijem, a moramo priznati kako se dr. med. Jelena Jakić Petrović itekako dobro snašla i pred kamerama. U tome su joj pripomogla i dobro poznata medijska lica, koja već godinama svoje povjerenje daju cijenjenoj dermatologici za čiji se termin čeka i do tri mjeseca unaprijed!

Polikliniku je na kratko zamijenila profesionalnim foto studijem, a moramo priznati kako se dr. med. Jelena Jakić Petrović itekako dobro snašla i pred kamerama. U tome su joj pripomogla i dobro poznata medijska lica, koja već godinama svoje povjerenje daju cijenjenoj dermatologici za čiji se termin čeka i do tri mjeseca unaprijed!

„Kada me pitaju što je za mene ljepota… viđam prekrasne žene svakoga dana, neke su više poznate, neke manje, no bogate su ljepotom koja izvire iz svake pore njihova bića“, naglašava doktorica koja je veliki pobornik prirodnih i neinvazivnih anti-age tretmana koje vole i nagrađivana glumica i vrsna plesačica Daria Lorenci Flatz, TV&podcast voditeljica i urednica Ana Radišić, zatim TV voditeljica i poduzetnica Mirna Maras Batinić, baš kao i poduzetnica Nataša Brunović, te bivša TV voditeljica i stilistica interijera Monika Olujić. „Još nam je samo nedostajala Sandra Perković, točnije gospođa Elkasević koja je bila na sportskim pripremama kako bi osvojila nove naslove i medalje!“, otkriva doktorica.

KOJI SU NAJTRAŽENIJI ANTI-AGE TRETMANI U POLIKLINICI?

„Zadnjih par godina svjetski trendovi su, pa tako i u Poliklinici, prirodna regeneracija kože iznutra. Najtraženiji su tretmani s polinukleotidima, polilaktičnom kiselinom ili već dobro poznate regenerativne metode poput PRP tj. tretmana krvnom plazmom. Naravno, najveći hit u Poliklinici je revolucionarni Morpheus8 laser koji je zaista postao nezamjenjiv u anti-age medicini“, priča dr.Jakić.

image

Sandra Elkasević

MARIO POJE

Riječ o jedinoj tehnologiji sa znanstveno dokazanim rezultatima, pa je iz tog razloga postao je No.1 tretman svjetskih zvijezda, poput Kim Kardashian, Eve Longorije, Jennifer Lopez i mnogih drugih.

Morpheus inače dolazi od grčke riječi morphế, što znači “oblik”, a naziv je dobio po grčkom bogu Morfeju, i upravo stoga što može “mijenjati oblike” nadahnuo je znanstvenike u području estetske medicine da kreiraju uređaj koji se koristi najnovijom i najboljom tehnologijom koja kombinira microneedling i radiofrekvenciju. „Iako se najčešće koristi kao tretman za anti-aging lica, Morpheus8 vrlo je učinkovit i na drugim dijelovima tijela, stoga se koristi u uklanjanju masnih naslaga i celulita na području stražnjice, trbuha, na rukama i nogama“, dodaje doktorica.

AMBASADORICE DR.JAKIĆ OTKRILE SU SVOJE OMILJENE TRETMANE

Veliku promjenu na svojem licu Daria je primijetila nakon što je dr. Jakić aplicirala Aptos niti kojima se ‘podigao‘ tonus lica - i to bez noža! Konci su napravljeni od kolagena, tako da u isto vrijeme i podižu ali i grade novi kolagen iznutra. Nakon toga, poznata glumica se prepustila njezi tako da je napravljena kombinacija tretmana među kojima su omiljeni Skinpen, PRP krvnu plazmu, te biorevitalizatorima.

Najveću promjenu na njenom licu je donijela blefaroplastika, gornjih i donjih kapaka, zajedno sa ‘Neat Faced‘ liftingom. „Samopouzdanje je vezano za dublje stvari i na njemu se radi godinama, no mali zahvati i tretmani daju osjećaj zadovoljstva, posebno kada vam godinama smetaju. Hvala cijelom timu Poliklinike dr.Jakić, jako sam zadovoljna rezultatima“, istaknula je Daria kojoj je taj mali operativni zahvat doslovno promijenio život – oči su otvorenije, a lice je osvježeno.

image

Daria Lorenci Flatz

JOHN PAVLISH

Tonus kože dalje održava revolucionarnim Morpheus 8 laserom za zatezanje kože lica, posebno vidi promjenu na starim ožiljcima od akni koje je dobila još u mladosti. Krenula je i s tretmanima tijela – posebno trbuha gdje joj se koža opustila posebno nakon blizanačke trudnoće. Uz kombinaciju Sunekos stimulatora kolagena, te Morpheusa za najbolje rezultate. Morpheus inače koristi najnoviju i najbolju tehnologiju koja kombinira microneedling i radiofrekvenciju kako bi se koža aktivirala iznutra, a u isto vrijeme se podiže i zateže.

image

Mirna Maras Batinić

JOHN PAVLISH

Kao anti-age metode, Mirna je isprobala PRP tretman krvnom plazmom, od kojega joj je koža zdrava, blistava i nakon tretmana izgleda odmorno. „Zaista sam ponosna što sam jedna od ambasadorica Poliklinike dr. Jakić. To mi puno znači i ustvari sam presretna što mogu predstavljati najbolju dermatološku polikliniku. Tu se osjećam kao kod kuće, svi su toliko divni u brizi oko svakog pacijenta. Ipak, najzahvalnija je moja kože lica jer od kada ju njeguje tim dr. Jakić izgleda svježije i njegovano“, kaže Mirna koja isto tako voli njegujuće tretmane poput Hydrafaciala, te ZO Stimulirajućeg piling by dr. Zein Obagi. Za boru mrštilicu najdjelotvorniji je baby botox, a tretman koji joj je promijenio kvalitetu života je revolucionarni laserski tretman za dugotrajnu redukciju dlačica Soprano Titanium - djeluje na svim tipovima kože, kao i boji dlačica. Može se koristiti tijekom cijele godine, i ono što je najbitnije – NE BOLI, a rezultati su dugotrajni! „To je tretman koji mi je olakšao život! Tretirali smo noge i bikini regiju, te bi ga preporučila svima!“, kaže Mirna.

Prirodan izgled njeguje i Monika. „Uvijek se rado prepuštam u ruke dr.Jakić i njenog tima jer znam da je naglasak na prirodnim tretmanima i lijepo njegovanoj koži“. Poznato lice s malih ekrana najviše voli anti-age masaže lica, kao i njegu lica japanskim brendom F‘orlled baš kao i ostale uređaje za njegu kože koji su za ovu mamu trojice sinova pravi wellness tretman. „Boru mrštilicu držimo pod kontrolom tako da dva puta godišnjem apliciramo Baby Botox. A za očuvanje kože lica, nedavno smo počeli i s tretmanima Sunekos specijaliziranim za aktivaciju novog kolagena. Jako mi se sviđa svježina koju taj tretman donosi“, dodaje dr.Jakić.

image

Monika Olujić

JOHN PAVLISH

Dok poduzetnica Nataša obožava tretman polinukleotidima koji čuvaju zdravlje i tonus kože. "Otkad koristim polinukleotide, moja koža nikad nije izgleda tako dobro kao nakon nekog tretmana! Najviše imam problema s područjem oko vrata, no zahvaljujući kombinaciji Morpheusa8 i polinukleotida, sve je pod kontrolom. Okoloočno područje, kao i područje između obrva, čuvam s povremenom aplikacijom Baby Botoxa".

image

Nataša Brunović

JOHN PAVLISH

Ana obožava ZO stimulirajući piling by dr.Zein Obagi koji daje instant sjaj koži, a njegu održava Hydrafacial tretmanima, kao i PRP tretmanima krvnom plazmom kako bi koža bila svježa i blistava. „U školi? Bila sam najveći kampanjac. U brizi, disciplini, zdravlju i njezi? Najveći sam štreber. Zbog tima Poliklinike dr.Jakić mirno dišem i spavam. I ja i moja koža“, kaže Ana koja zbog posla skoro svaki dan nosi profesionalni make-up, tako da obožava tretmane koji održavaju kožu čistom.

„Najsretnija je s kombinacijom Hydrafacial-a i kemijskog peelinga jer tada koža doista prodiše i ima onaj zdravi sjaj“, ističe dr.Jakić te dodaje da Ana jako pazi na njegu, tako da uz Teoxane kozmetiku svoje lice nastavlja njegovati kožu i kod kuće. Baš kao i Mirna, nakon tretmana za uklanjanje dlačica sa Soprano Titanium, već je nakon nekoliko tretmana vidjela odlične rezultate tako da su pripreme za ljeto već odavno krenule. Osim toga, oslobodila si je raspored od redovitih depilacija tako da sada ima više vremena za ostale poslovne aktivnosti.

image

Ana Radišić

JOHN PAVLISH

Za profesionalnu sportašicu Sandru odlazak u Polikliniku je ‘vrijeme samo za sebe‘: „Smatram da ljudi privlače onako kako i zrače, a nema bolje zrake od sretne i ispunjene osobe same sa sobom. Pobornik sam prirodne ljepote, te smatram da bi to svakoj ženi trebao broj jedan pri izboru svojeg dermatologa. Kada se upustim u ruke dr.Jakić, znam da sam sigurna i osjećam se odlično. Ona uživa svo moje povjerenje!“

Novopečena gospođa Elkasević preporodila je svoju kožu u Poliklinici dr.Jakić, a najviše voli kombinaciju tretmana PRP krvne plazme u kombinaciji sa Skinpenom i Morpheusom zahvaljujući kojima je riješila i ožiljke od akni. Kako dr.Jakić ističe, bitno je kombinirati tretmane kako bi postigli najbolje rezultat!

image
JOHN PAVLISH

STRUČNI TIM KOJI IMA RJEŠENJE ZA SVE PROBLEME S KOŽOM

Upravo individualan pristup se njeguje u Poliklinici dr.Jakić, na čijem je čelu dobro poznata dermatologinja dr.med. Jelena Jakić. Okupila je stručan tim liječnika, medicinskih sestara i kozmetologa kako bi svojim pacijentima ponudili najsuvremenija rješenja u liječenju, njezi i pomlađivanju kože.

image

Tim dr.Jakić

JOHN PAVLISH

"Bitno mi je da se moji pacijenti osjećaju ugodno i da su okruženi lijepim. Iznimno sam zahvalna na tome - i ako me pitate kako je došlo do mojeg poslovnog uspjeha, mislim da je najiskreniji odgovor - slijedila sam svoje srce i intuiciju. Trudila sam se svakoga dana u svakom postupku raditi najbolje što mogu, a kada je o poslu riječ, najveći mi je izazov stati pred pacijenta i odrediti kako ćemo doći do cilja. Polazište mi je zdrava i blistava koža, a onda se možemo baviti i rješavanjem onoga što donose godine. Najsretnija sam kada mi osoba pokloni povjerenje i kaže: Vi ste stručnjak, napravite protokol. Nakon uspješnih tretmana pacijent i liječnik povežu se na poseban način, to je povjerenje nešto iznimno i mislim da sam u takvim slučajevima nezamjenjiva“, ističe dr.Jakić.


Za sve dodatne informacije oko tretmana možete se obratiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve novitete pratite i na društvenim mrežama Instagram, TikTok i Facebook.

Linker
04. lipanj 2024 09:49