Shutterstock Editorial/Profimedia
Odvažni look

Prozirna čipka od glave do pete: Dua Lipa oduševljava obožavatelje modnim kombinacijama

Crveno i crno su sigurna modna kombiancija koja uvijek prolazi, a Dua Lipa spojila je ove nijanse na modnoj reviji talijanskog brenda.

Crveno i crno su sigurna modna kombiancija koja uvijek prolazi, a Dua Lipa spojila je ove nijanse na modnoj reviji talijanskog brenda.

U tijeku je milanski Tjedan mode, događaj koji je u prijestolnicu mode privukao poznata lica, između ostalih i Dua Lipu koja se pojavila na reviji kuće Prada, a zatim i na onoj brenda GCDS. Sve oči bile su uprte u glazbenicu koja trenutno odmara nakon svjetske turneje "Future Nostalgia", odabrala je izazovni look, a obožavatelji je dan nakon obasipaju komplimentima.

Dua Lipa se pridružila trendu "golih" haljina i odabrala je vampy-chic haljinu od čipke s dugim rukavima i visokim ovratnikom. Ispod čipke naziralo se crno donje rublje, a cijeli look upotpunila je crvenim modnim dodatkom, torbicom u obliku srca koje su posljednjih mjeseci iznimno popularni modni dodatak. Ravna i sjajna kosa te pritajeni smokey make-up na očima upotpunili su outfit u kojem je pozirala, a reviju je pratila u društvu slavne urednice i manekenke Carine Roitfeld.

image

Joe Squillo, Dua Lipa i Carine Restoin-Roitfeld

RICCARDO GIORDANO/IPA-AGENCY N/SHUTTERSTOCK

I ovim modnim izdanjem pokazala je da je modna kameleonka koja uspjeva dobro nositi svaku modnu kombinaciju. Dok je sklona kombinirati otkačene trendove s početka tisućljeća, nerijetko je vidimo u glamuroznijim lookovima - ovoga svibnja jedna je od domaćica na Met Gali, zajedno s Penélope Cruz, Michaelom Coelom i Rogerom Federerom. Event je ove godine posvećen nasljeđu Karla Lagerfelda, pa je očekujemo vidjeti u Chanel izdanju.

image

Dua Lipa na GCDS reviji

RICCARDO GIORDANO/IPA-AGENCY N/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 06:52