PROLJETNI MUST-HAVE

Ovih šest bezvremenskih modela mokasinki uskoro ćete viđati posvuda

Ove svestrane ravne cipele savršena su alternativa za visoke potpetice u ženstvenijim večernjim kombinacijama, a također će dobro upotpuniti i ležerne te poslovne stylinge.

"Što udobnije to bolje" geslo je koje su mnogi od nas prigrlili za vrijeme lockdowna te se u velikoj mjeri odrazilo na modne trendove u postpandemijskoj eri. Brojni brendovi i dizajneri dali su prioritet niskoj, udobnoj i jednostavnoj obući, a balerinke su se nametnule kao jedan od vodećih modnih trendova. Ipak, ako ste od onih koji još uvijek nisu spremni dati šansu balerinkama (a takvih nije malo), rješenje za vas mogle bi biti mokasinke, koje su podjednako udobne i praktične.

Prednost mokasinki je njihova svestranost - kvalitetan kožni par odlično će vas poslužiti i zimi i po toplijem vremenu. Također, ove ravne cipele savršena su alternativa za visoke potpetice u ženstvenijim večernjim kombinacijama, a također će dobro upotpuniti i ležerne te poslovne stylinge.

Da je pomama za mokasinkama uzela maha potvrđuje i činjenica kako ih u svojoj ponudi ove sezone ima gotovo svaki high street brend, a u modelima luksuznih modnih kuća već su prošetale mnoge poznate dame i trendseterice. Dostupne su u različitim bojama, materijalima i dizajnu, a mi smo izdvojili šest varijanti mokasinki koje će zasigurno uskoro viđati posvuda.

1. Mokasinke s logom
image

Kožne mokasinke s patentnim zatvaračem i trokutastim logom, Prada, 920 €

FARFETCH
2. Mokasinke od brušene kože
image

Mokasinke od brušene kože, H&M, 59,99 €

H&M
3. Mokasinke s kopčom
image

Kožne mokasinke s rebrastim džonom, Massimo Dutti, 89,95 €

MASSIMO DUTTI
4. Prošivene mokasinke
image

Prošivene kožne mokasinke, Bottega Veneta, 1,250 €

MY THERESA
5. Mokasinke četvrtastog vrha
image

Lakirane mokasinke s potpeticama, Zara, 39,95 €

ZARA
6. Mokasinke u boji
image

Četvrtaste kožne mokasinke, Ganni, 295 €

FARFETCH
Linker
28. ožujak 2024 04:45