Stylish i praktično

Obuća koja ‘voli‘ more: Omiljeni modeli koje nosimo ovog ljeta

Pronašli smo najljepše modele ljetnih cipela idealne za stylish kombinacije u kojima ćete se osjećati i izgledati sjajno.

Iako vjerujemo da ste već obavili ljetni shopping i u svoju kolekciju pospremili stylish novitete, sigurni smo da ćete se složiti kako novih modela cipela nikad dosta. Bilo da je riječ o dnevnim ili večernjim varijantama, ljeto voli lagane i prije svega udobne modele, a to znači da se natikače nameću kao odabir s kojim nema greške.

NE PROPUSTITE: Prijavite se na Gloria newsletter i osvojite poklon bon u Deichmannu u iznosu od 125 eura!

Kao što smo spomenuli, natikače su praktične i stylish, a omiljeni brendovi nude pregršt varijanti i modela koje ćete odmah poželjeti imati. Tako smo mi, a kako bismo pomogli vama i pritom skratili muke po shoppingu, zavirili u aktualnu Deichmann ponudu koja nas je apsolutno oduševila jer u svom asortimanu ima ponešto za svakog. Mi smo se ovog puta fokusirali na natikače, dnevne i večernje varijante, ali i one koje nam zapravo najviše trebaju, a to su modeli za ljetovanje.

Za bezbrižan odmor na plaži i uživanje, obavezna je obuća u kojoj će vam biti udobno. Mi predlažemo da se odlučite za klasične natikače od neoprena ili pak japanke od gume koje su jako brzo suše, a istovremeno se mogu sjajno kombinirati s ostatkom ljetnog stylinga. Isto tako, jako nam se sviđa što modeli u ovom stilu dolaze u raznim bojama, pa možete biti sigurni da vaš styling neće proći nezapaženo. Naravno, ne nedostaje niti uzoraka ili sličnih detalja koji im daju zanimljiv i poseban štih.

Što se tiče dnevnih kombinacija, odličan odabir su natikače s pletenim detaljima. Ovi modeli se jako dobro kombiniraju s raznim boho varijantama, jednostavnim haljinama ili pak kratkim hlačicama i bluzama, a što se tiče boja, naglasak je na neutralnom, zemljanom koloritu.

Nadalje, u Deichmann ponudi se mogu pronaći i modeli s laganom platformom koji će oduševiti sve one koji vole dobiti par centimetara na visini, a pritom i zablistati u chic modnim pričama. Kao i svakog ljeta, japanke su pravi „must have”, a Deichmann ima modele za more, za u grad, pa čak i večernje izlaske odaberete li japanke koje su upotpunjene efektnim šljokicama i sl.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylish modela natikača za ljeto iz aktualne Deichmann ponude, a cijeli asortiman možete pronaći na linku!

image
Gloria produkcija
image
Gloria produkcija

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Deichmann

Linker
21. travanj 2024 16:55